מישהו זוכר אותי?

m y s e l f

New member
מישהו זוכר אותי?

לא הייתי פה הרבה זמן כי אני עסוק עד מעל הראש בכל מיני מסגרות שאני פועל בהן, ואני גם לא יהיה פה להרבה זמן כי ביום ראשון אני יוצא לקורס מש"צים (אני הולך להיות מש"צ בגדנ"ע) וישר אחרי זה למחנה קיץ של הצופים, ואח"כ לקורס הדרכה, ובקיצור יש זמן עד שאני אכתוב פה שוב, אז אל תשכחו אותי!

כן אני זוכר אותך,אתה זה...

ההוא שכתב פה
.

m y s e l f

New member
אה כן, ו...

בשביל לא לבזבז מקום של הודעות יקרות מפז, לפחות בהודעת הפרידה שלי אפתח דיון: הסופר המפורסם א.ב. יהושוע אמר בראיון לרדיו ואני מצטט: "הפלסטינאים הם לא העם הראשון שאנחנו מוציאים מדעתו, גם את הנאצים הוצאנו מדעתם והם הרגו 6 מיליון, אולי בסופו של דבר נוציא אותם מדעתם כל כך שהפלסטינאים יהרגו לנו 5 מיליון..." מה דעתכם על האמירה הנחמדה הזו? אפשר להשוות בכלל בין מה שאנחנו עושים לפלסטינאים עכשיו לבין מה שעשינו לנאצים במחצית הראשונה של המאה ה-20? האם כדבריו מה שכביכול "עשינו" לנאצים מצדיק הרג של 6 מיליון יהודים? והאם מה שאנחנו "עושים" לפלסטינאים מצדיק הרג של 5 מיליון?

m y s e l f

New member
ומשהו אחרון...

אז זהו זה, מתקפלים, הולכים הביתה, מסמנים את האיקס האחרון בטבלת היאוש הולכים לישון ומתכוננים לקום מחר בבוקר וללכת לים בידיעה שזו לא הברזה. שיהיה לכם אחלה חופש!

CANDY MAN

New member
תשאל את ענבר, הוא ידע להשוות בין...

המעשים של הנאצים למעשים שלנו... הוא עשה זאת פעם אחת אז מה ימנע ממנו לעשות זאת שוב... בכל מקרה כבר אין טעם להתרגש מכל הפליטות פה המגעילות האלו... לפני חודשיים זאת הייתה יפה ירוקוני שלשום זה היה מייסד סי אן אן, לפני יומיים זאת הייתה אישתו של בלייר והיום זה הוא... אין שום הבדל בין כולם... כולם מנסים להגיד משהו אחד ויוצא להם משהו אחר... כולם לא ראו עדיין תינוקת בת שנתיים שנרצחת יחד עם סבתא שלה בדם קר... כשהם יראו, אולי הם פשוט ישתקו מההלם ואז לא יצאו להם כל מיני פליטות שגורמות לחלחלה...

נורית ס

New member
כן,נראה לי שאני זוכרת אותך.

אתה בנאדם מאוד עמוס,פשששששששששששש. הרשמת אותי זה בטוח.

EverMan

New member
ומתי עשיתי את זה בדיוק ?

מר שפן ? בבקשה ,תביא דוגמא כבר ! מה קרה ?! קשה ?! זה פורום , זה חייב להיות רשום איפשהו !

CANDY MAN

New member
זה רשום אצלי בלב...

ואם אני שפן אז אני בטח מתאים לתרנגולת שלך לא? ממש גן חיות עשינו פה - תינוק...

EverMan

New member
שישאר רשום שם

כי שם זה המקום היחיד שזה רשום. אתה בחיים לא תהיה מתאים ל"תרנגולת" שלי , אפילו הכלב שלך כבר נמאס לו לשמוע אותך , וגם לי. צ´או

m y s e l f

New member
אההם...

ניסיתי לפתוח פה דיון אם לא אכפת לכם... כשאני חוזר ב-11 ליולי אני רוצה לראות פה שירשור של חצי עמוד לפחות על כמה אתם מתגעגעים אליי ולדיונים שפתחתי פה! סתם... אבל עכשיו אני סופית נפרד מכם להרבה הרבה זמן, יתגעגע אליכם אחים שלי, יאללה ביי!

למעלה