מישהו ויודע על אביזר שיודע לרדת טוב??? חלום רטוב ירד לי הלילה. בוקר טוב לכולם
C Cגלית New member 21/2/08 #1 מישהו ויודע על אביזר שיודע לרדת טוב??? חלום רטוב ירד לי הלילה. בוקר טוב לכולם
W wild orchid New member 21/2/08 #2 צר לי לאכזב אותך אביזר מין היחיד שיודע לרדת טוב הוא הלשון המחוברת לוירטואוז... בוקר מצויין!
W wild orchid New member 21/2/08 #4 האמת?אני אגלה לך בשקט בשקט פגשתי רק 2 כאלה,וגם הם ברשמות שונות... מזכירה לי נשכחות...אוי הלשון של האקס שלי... (חבל שזו רק הלשון ורק הסקס..)
האמת?אני אגלה לך בשקט בשקט פגשתי רק 2 כאלה,וגם הם ברשמות שונות... מזכירה לי נשכחות...אוי הלשון של האקס שלי... (חבל שזו רק הלשון ורק הסקס..)
C Cגלית New member 21/2/08 #5 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אגלה לך בסוד, גם את מיטיבי הלשון שלי ניתן לספור על אצבע. מתגעגעת לחוויה!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אגלה לך בסוד, גם את מיטיבי הלשון שלי ניתן לספור על אצבע. מתגעגעת לחוויה!
מ מכבסת תולע New member 21/2/08 #8 אממממממממ תשמעי תיראיייייי אם יש כזה שלחי אותו אלייייייי ומייד חחחחחחחח
מ מכבסת תולע New member 22/2/08 #10 חופשיייייייייייי אבל יקירתי אם היה לי כזה אביזר חחח לא הייתי יוצאת מהבית בכלל חחחחחחח עכשיו יוצאת ל.........
חופשיייייייייייי אבל יקירתי אם היה לי כזה אביזר חחח לא הייתי יוצאת מהבית בכלל חחחחחחח עכשיו יוצאת ל.........
T taltal0n New member 22/2/08 #16 קיים אביזר כזה, קוראים לו "מיני לשון" ../images/Emo26.gif לא יודע איך הביצועים , אבל...הוא מלקק
C Cגלית New member 22/2/08 #17 וואוווווווווווווו אמית?? לא שמעתי על זה מעולם, תודהההההההההה. הולכת לברר.