מישהו הצליח להבין באיזה יום מתחיל השידור החוזר
ע עדנונית New member 24/10/04 #3 יא עידו נכנסת לפורום חחחח עידכוש לאן נעלמת לנו בזמן האחרון וממשיך להעלם?!
ע עדנונית New member 24/10/04 #7 אבל לפי מה ששמעתי בפרסומת הם אומרים החל משמונה היכול להיות שדמיינתי ?!?! והיסטוריה משפיע על השכל הקטן שלי?!!?
אבל לפי מה ששמעתי בפרסומת הם אומרים החל משמונה היכול להיות שדמיינתי ?!?! והיסטוריה משפיע על השכל הקטן שלי?!!?
M MaceWindu New member 24/10/04 #8 כן הגיוני.. להיסטוריה יש השפעה רע.. על מוחו (במקרה של עדן- הקטן.. ) של התלמיד! תבדקי בלוח משדרים של ערוץ הילדים באתר שלהם..
כן הגיוני.. להיסטוריה יש השפעה רע.. על מוחו (במקרה של עדן- הקטן.. ) של התלמיד! תבדקי בלוח משדרים של ערוץ הילדים באתר שלהם..
ע עדנונית New member 25/10/04 #10 אני בהלם!!!אין לי מוח קטןןן חחח ובין כה וכה אם זה ברבע לשמונה יש פלורינסייטה איזה באסה =\
M MaceWindu New member 25/10/04 #11 את אמרת שיש לך מוח קטן... ../images/Emo3.gif בכל מקרה, פלוריסיינטה בטח נגמר בשעה הזאת כבר ,לא? למרות שרשום שזה עד 8.. אבל זה תמיד נגמר רבע שעה קודם!
את אמרת שיש לך מוח קטן... ../images/Emo3.gif בכל מקרה, פלוריסיינטה בטח נגמר בשעה הזאת כבר ,לא? למרות שרשום שזה עד 8.. אבל זה תמיד נגמר רבע שעה קודם!
ע עדנונית New member 25/10/04 #16 לי מותר לך אסור חחחח ולי יש סוכריה על מקל ולך אני לא אתן!! נה נה תחת של
B B R A Y E R New member מנהל 25/10/04 #13 ../images/Emo128.gif פלורי ניגמר ברבע לשבע.... יא גם את רואה?
ע עדנונית New member 25/10/04 #15 כן אני רואה ../images/Emo13.gif חחח אבל לפעמים זה מתחיל בעשרה ל... נקווה להצליח לראות