מישהו היה.... בהופעה בבית גבריאל????????????????
ה הכוס הכחולה New member 13/2/03 #3 היית בהופעה ביית גבריאל?? גם אני הייתי והלכתי אל מאחורי הקלעים אבל לא הצתלמנו כי חברתי שחכה להביא מצלמה איזה פיספוס אבל היה כיף מאיפה את?? אולי ראיתי אותך היית מאחורי הקלעים??
היית בהופעה ביית גבריאל?? גם אני הייתי והלכתי אל מאחורי הקלעים אבל לא הצתלמנו כי חברתי שחכה להביא מצלמה איזה פיספוס אבל היה כיף מאיפה את?? אולי ראיתי אותך היית מאחורי הקלעים??
M mushmor New member 14/2/03 #5 כן! הייתי מאחורי הקלעים!! והתחבקתי עם עברי אני הייתי עם עוד 2 בנות...וגם אנחנו לא הבאנו מצלמה....אולי ראית 3 בנות שממש התלהבו וצרחו...זה היינו אנחנו...
כן! הייתי מאחורי הקלעים!! והתחבקתי עם עברי אני הייתי עם עוד 2 בנות...וגם אנחנו לא הבאנו מצלמה....אולי ראית 3 בנות שממש התלהבו וצרחו...זה היינו אנחנו...
M mushmor New member 14/2/03 #6 חה חה לוטם הבדרנית../images/Emo3.gif את ממש מצחיקה!!!! (לא.... ) הודעה לכולם: לוטם היא ילדה מגניבה ומצחיקה!!
חה חה לוטם הבדרנית../images/Emo3.gif את ממש מצחיקה!!!! (לא.... ) הודעה לכולם: לוטם היא ילדה מגניבה ומצחיקה!!
ה הכוס הכחולה New member 15/2/03 #8 ../images/Emo8.gif חחחח.... תודה קפרה עלייך אבל תודי שהצלחתי לעבוד עלייך
ה הכוס הכחולה New member 15/2/03 #10 עוד משהו.... אני הייתי בהופעה בבית גבריאל והלכתי עם חברות שלי למאחורי הקלעים ודיברנו עם עידן ועם עברי והתחבקנו עם עברי כן כן זאת אני לוטם.......
עוד משהו.... אני הייתי בהופעה בבית גבריאל והלכתי עם חברות שלי למאחורי הקלעים ודיברנו עם עידן ועם עברי והתחבקנו עם עברי כן כן זאת אני לוטם.......