מישהו היה שם?

לאקי22

New member
מישהו היה שם?

רציתי להתייעץ אתכם,אני חושבת בעיקר עם אלו שכבר נשואים,או מחזיקים קשר ארוך.היה לי חבר במשך שנה והיחסים בינינו היו ממש טובים.בחיים לא היתה לי התאמה עם בן אדם כמו שהיתה לי איתו וכנל לגביו.בלי שום קשר גם היתה אהבה מאוד גדולה. הבעייה שהיוותה מעין ענן שחור מעל מערכת היחסים בינינו היא העבודה שבקושי היה לו נסיון עם המין השני.הקשר שלנו הלך ונהיה עם הזמן קשר די מחייב באון טבעי ואני מאמינה שהיינו יכולים להחזיק עד חתונה בסוף. שנינו מאוד מודעים לרגשות שלנו ועל אופי הקשר ואנחנו מדברים על כך המון.היה די ברור שמשהו יהיה חייב להעשות ואת אותו שלב בחיים שאני כבר עברתי(של להכיר ולהתנסות)גם הוא יהיה חייב. נפרדנו. אני שבורה. שמעתי על הרבה סיפורים כאלו,וגם על המון זוגות שחזרו לאחר תקופה מסויימת,אבל ככ קשה לי עם המחשבה שאולי איבדתי אותו,שאולי זה לא ימוצה אף פעם.אני,כמוהו,אמורה להמשיך" הלאה"...להתחיל קשרים חדשים ובקיצור להמשיך לחיות כשבסוף אולי(זה יכול להיות חודשים או יותר) נחזור.מה שככ נורא הוא העובדה שאנחנו עדיין מאוד אוהבים ולכן די ניתקנו את הקשר כי שנינו לא ממש יכולנו לשנות פאזה למעין ידידים. אני מפחדת בעיקר שהזמן פשוט באופן טבעי ישכיח...ושנלך ונתרחק...ואפילו שהיינו יכולים להיות תמיד ביחד,זה הפסיק כי הזמן עושה את שלו...ומסיבה ככ לא פיירית!!! איך אפשר ככה בהיר אחד לעשות קאט,ואז אולי עוד חודשיים פתאום לחשוב על לחזור.איך אפשר בכלל מצד אחד לאהוב ומצד שני ללכת ככ אחרי מה שצריך לעשות,למרות שזה נוגד לחלוטין ברוב המקרים את הרגש? האם יש כאלו שהיו שם? או שיודעים לייעץ לי?אני בת 23 והוא אגב,בן 26.

שיפשפתי עיני וגבותיי אל-על

האם רק כדי שבן זוגך יהיה "בעל ניסיון" נפרדתם? הנכון הבינותי? זה מזכיר לי את סוקרטס אשר בשם דיעותיו איפשר להוציאו להורג על אף שיכול היה להינצל אילו אך התנער מהצהרותיו. ובכן ראי את הפרדוכס שבהיתנהגות, ואני נשען על הבנתי, אם טעיתי, תקניני. מבחינתך ישנה זוגיות, אשר על מנת שתחזיק מעמד צריכים שני הצדדים להגיע עם ניסיון. ובכן, את נמצאת בזוגיות "שבחיים שלך לא הייתה כזו", ועל מנת שלא תתפרק בעתיד, אני מדגיש בעתיד , את מפרקת את הזוגיות הנפלאה של ההווה אני מדגיש בהווה . מי אמר ש=כדי לקיים זוגיות צריכים להיות עם "ניסיון"? מה פתאום!!!! את אותו "ניסיון" אפשר לרכוש במשותף, בתוך הזוגיות, וכן הלאה. אכן אכן אכן, תהליכים של שחיקה מתרחשים בעתיד על כל הסיבות הראשוניות שהביאו לזוגיות, אך אלו יתרחשו לאורך שנה, שנתיים או אולי גם עשרים שנים, מה ההיגיון ללבוש את כסות נביא הזעם, לקרוא את העתיד, שאינו כה ברור וודאי, וליישם אותו בהווה? אוצי רוצי , הניחי לכל מעשייך, לכי והחזירי את אותו "חסר ניסיון" אל חיקך, לפני ש"יהיה בעל ניסיון" שאינו לטעמך. שרירי גבותיי המרימים אל-על אותן ממאנים להרפות, וליבי דואב על התמימות. הבאמת באמת ביקש בן זוגך "רק" לרכוש ניסיון? פרדוכס

seeyou

New member
נוגד לחלוטין את הרגש?../images/Emo22.gif

אני ממש מבולבל... את רושמת:"היחסים בינינו היו ממש טובים.בחיים לא היתה לי התאמה עם בן אדם כמו שהיתה לי איתו " אז מה את עוד רוצה? להכיר עוד גברים? כמה זמן יקח לך להחליט מי הטוב ביותר? בזמן הזה כולם צריכים להיות ב המתנה? בכול מערכת יחסים יש מטרות תגדירי לעצמך מא חשוב לך בחיים... קחי בחשבון שזוגיות זה לא קל-חייבים להתפשר הרבה ולהתחשב בשני.. אם את לא מסוגלת אז לא להכנס למחויבות היום לא חייבים להתחתן אפשר לחיות בכול מיני מיני מערכות יחסים

למעלה