במנצ'סטר?
לא הבנתי אם מדובר ב- Manchester Apollo? אם כן, אז כן, הייתי שם בהופעה של טראוויס.
אני מעדיפה לשכוח מההופעה הזאת...משהו שקשור בקהל שיכור ופחות נחמד. בכל מקרה...אני לא זוכרת מאוד טוב את האולם, אבל מדובר בשתי קומות. הקומה הכחולה בציור ליד הבמה, היא העמידה, ושם מתרכזים מרבית האנשים (בערך 2500 אנשים מתוך 3500), הקומה השניה, האדומה, היא הישיבה. עכשיו, לרוב איזור העמידה מחולק לכמה מפלסים, ואלו כנראה הגושים שמצוירים. זה די עניין של העדפה אישית, אני העדפתי להיות בשורה הראשונה באמצע, אבל אם אין לך אפשרות לחכות לפני ההופעה הרבה זמן בחוץ לתפוס תור, ייתכן ותעדיף לקנות כרטיס לישיבה. בקשר לתמונה עצמה, כל המקומות הקרובים יותר לבמה, הם גם הנמוכים ביותר. כלומר, גוש J-R אני מניחה יהיה קצת יותר גבוה מהמפלס הראשון A-H. וכמובן שאיזור הישיבה גבוה יותר ממפלס העמידה. זה בעצם בנוי כמו כל אולם אחר, רק שמדובר גם במפלסים של עמידה. כשתגיע לאולם, בתקווה מוקדם מספיק, תוכל לראות איפה כדאי לעמוד. למרות, שכמו בכל הופעה, כשעומדים צפוף לאנשים אחרים, תמיד אלו שלפניך יסתירו לך. אלא אם כן, אתה מאוד גבוה, או שתפסת מקום בשורה הראשונה.
אני אשמח לעזור לך
בהצלחה!