מישהו היה במשחק? מי כאן היה במשחק חוץ ממני??? או שרק אני הייתי לבד!!!!!
ד דינו20 New member 31/10/02 #1 מישהו היה במשחק? מי כאן היה במשחק חוץ ממני??? או שרק אני הייתי לבד!!!!!
ד דינו20 New member 31/10/02 #4 אני ישבתי ב... A1 אם אני לא טועה.... איפה אתה? תגיד אתה היית במדרחוב איפה שכל האוהדים של חיפה היו?? וכולם קפצו ליד האוהדים של מנצ´סטר... נהנית??
אני ישבתי ב... A1 אם אני לא טועה.... איפה אתה? תגיד אתה היית במדרחוב איפה שכל האוהדים של חיפה היו?? וכולם קפצו ליד האוהדים של מנצ´סטר... נהנית??
L LifeGiver17 New member 31/10/02 #5 ישבתי ב D 6, למעלה האמצע אחלה מקומות. כן, הייתי במדרחוב, היה נורא מצחיק ששלושה אנגלים ניסו לשיר מול איזה 50 של חיפה...
ישבתי ב D 6, למעלה האמצע אחלה מקומות. כן, הייתי במדרחוב, היה נורא מצחיק ששלושה אנגלים ניסו לשיר מול איזה 50 של חיפה...
ד דינו20 New member 1/11/02 #6 יש לי כמה תמונות שלו האיש השיכור.. אם אתה רוצה תגיד לי ואני אשלח לך אותם. דרך אגב עם איזו חברה נסעת לשם?
יש לי כמה תמונות שלו האיש השיכור.. אם אתה רוצה תגיד לי ואני אשלח לך אותם. דרך אגב עם איזו חברה נסעת לשם?
L LifeGiver17 New member 1/11/02 #11 אני בדיוק הולך לישון... אם אתה רוצה, שלח לי הודעה ב איי סי קיו : 121907217