מישהו היה במחזמר...

jos20

New member
מישהו היה במחזמר...

"jeckil and hyde" בניו יורק? הוא עדיין משחק? ראיתי אותו ב-98.
 

jos20

New member
וגם סתם מתוך סקרנות...

האם מישהו צפה ב"היירספריי" בברודוויי שאני מתתתתת לראות?
 

BroadwayBaby

New member
טוב אז ככה...

המחזמר "ג'קיל והייד" ירד בערך בסוף 99 לדעתי... ובקשר ל"היירספריי"... איך אני אגיד... יש המון דברים אחרים שהייתי רואה דווקא לפני זה בניו-יורק. אבל אם אתה אוהב מחזות זמר כיפיים כאלה בלי הרבה מסר ובלי הרבה עלילה... אז זה זה. זהו זה. אבל חבל עליך, לך תראה משהו טוב כמו "Aida", "Cabaret" "I Love You, Youre Perfect, Now Change"... ועוד ועוד... לפרטים פנה אליי. נשיקות ולבלובים, דנה אבנר.
 

jos20

New member
מה זה בדיוק...

i love you, you're [erfect, now change? נשמע סופר סופר סופר אמריקאי... מהסוג של הפיפטיז... :)
 

tommy walker

New member
I love you're perfect bla bla bla

המחזמר I love you , you're perfect, now change תורגם לעברית כ "משתגעים מאהבה" ואפשר לקרוא לו סיינפלד של מחזות זמר. המחזמר הזה מורכב ממערכונים שונים ומגוונים על חיי הזוגיות וכולל שירים בנושא..... ככה שזה לא ממש פיפטיז.... :)
 

ben321

New member
היירספריי

למי שלא יודע זכה בהרבה מאוד פרסי טוני השנה למחזמר המצליח המוסיקה הבימוי התפאורה השחקנית הראשית וכו... יש לי את הפס קול והוא נהדר!!! פשוט כיף לשמוע אותו אני מעריך שהמופע לא פחות טוב
 

jos20

New member
לגבי הרספריי

הלוואי שיביאו אותו לארץ! (כן, בטח..) אני כבר מדמיין את לילה קרי בתפקיד אמא של טרייסי... :) בהתחשב בסרט, קצת מוזר לחשוב על שירים שייכנסו לתוכן אבל בטח הכל כזה סיקסטיזי גרובי כזה... מת לראות.
 

BroadwayBaby

New member
../images/Emo41.gifאיזה מצחיק אתה...

לא, האמת שזה מחזמר Off Broadway, וזה גם לא בדיוק מחזמר, אלא Musical Review. זאת אומרת- סצנות ושירים עם נושא משותף וזרימה תוכנית אך לא עלילתית. בתכלס', זה האוסף סצנות ושירים הכי מצחיק שראיתי מעודי, עם קבוצה של ארבעה שחקנים/זמרים מצויינים שמדברים/שרים על כמה שמערכות היחסים שאנו מנהלים במהלך חיינו הן מגוחכות ומצחיקות עד אימה. מי שנוסע- עופו לראות!!!! אוהבת אתכם, נשיקות ולבלובים, דנה אבנר.
 
למעלה