מישהו היה בהופעה

palmera

New member
מישהו היה בהופעה

במסגרת פסטיבל דאנסארופה? (היה אמור להיות בחמישי ושישי האחרונים)

ספרדיה1

New member
היה מיוחד וחדשני

המופע היה עשוי טוב מאוד, נכרת בו עבודה טכנית ברמה מאוד גבוהה. הרקדנית הייתה מדהימה בעיני וגם הרקדנים אבל......תמיד כשאני רואה מופע פלמנקו מודרני, אני תמיד יוצאת מהמופע בתחושה שהטכניקה היא מעל הכל.. וחבל! חסרה לי הנשמה והאמנות... לסיכום - נהנתי והייתה לי חוויה טובה. אשמח לראות תגובות למי שהיה..

flamenca

New member
חוויות מההופעה

דבר ראשון אני חייבת לציין שבד"כ אני לא מתחברת כ"כ לכל הפלמנקו ה"מודרני", אבל ההופעה הזאת בהחלט שבתה את ליבי! הקטע פתיחה דווקא לא כ"כ דיבר אלי, למרות שהכוריאוגרפיה הייתה מאוד יפה - מקרה קלאסי של שני בחורים רודפים אחרי אותה הבחורה. הקטע השני פשוט הדהים אותי: הוא נפתח בזה שהרקדנית ישבה על כיסא וספוט מהבמה בצבע צהוב )במו אור שמש( האיר אותה כך שראו את הצללית שלה, ושני הבחורים הגיחו מהצדדים עם ספוטים כסופים )כמו אור ירח( - הקטע הזה היה פשוט מהמם: התאורה, הכוריאוגרפיה, המוזיקה, הרקדנים - שאגב, יש ביניהם כימיה מצויינת על הבמה ורואים את זה! זה התחיל כטנגוס והמשיך כבולריאס. הקטע הבא היה בולריאס מעלף ששני הרקדנים רקדו ביחד שהיה שובה לב!!! א"כ הגיעו קטעי הסולו: הרקדנית הדהימה אותי מבחינת יכולותיה הטכניות - היו לה קסטנייטות מדהימות - אבל לטעמי היא עשתה קצת יותר מידי, חבל שהיא לא לקחה כמה הפסקות או עצירות ותרקוד קצת לאט. הרקדנים היו פשוט מאלפים בקטעי הסולו, וניכר גם ההבדל ביניהם: אחד יותר מרוכז בעצמו, והשני יותר מצוי באינטראקציה עם הסביבה, והוא היה פשוט מקסים כשהוא רקד במעין פיאסטה פרטית על הבמה יחד עם הזמרים שליוו אותו אנפלאגד. גם היה נורא יפה ההומאז' שהוא עשה לאיך היו רוקדים פעם בולריאס היה מאלף!!! הזמרים היו טובים, קול צרוד, לא גדול במיוחד, אך הם היו טובים - רק חבל שהם לא שרו יותר. רק מספר דברים גרעו מהמופע: היה קצת יותר מידי בולריאס לטעמי, אבל זה עוד היה בסדר. התלבושות היו מזעזעות!!!!!!!!!! מעיל לבן עם ג'ינס קרוע מילא, אבל למה חולצה משובצת כתומה ממתחת????!!! לא היה הדרן, למרות שהקהל מאוד רצה. מה הקטע?

ספרדיה1

New member
בהופעה ביום שישי כן היה הדרן.

המתופף שהיה מדהים במהלך ההופעה, הפתיע בסוף כשהוא רקד בולרייה והוא הצחיק אותי עד דמעות. נכון שהרקדים לא רקדו, אבל ההדרן היה שווה. ספרדיה1

flamenca

New member
מי שהלך ביום שיש הרוויח...

אני הייתי ביום חמישי. לא נורא...

i can see

that the whole flamenco comunity was waited for me to go away from Israel, just to bring a lot of performances
but i'm happy to hear about it.... and i hope that when i'll come back i'll se some myself...

Zidan de Toledo

New member
אל דאגה ג'יפסי ../images/Emo140.gif

זה בטח לא אישי..ואל תשמעי כל כך פולניה..תמיד יש הופעות, רק צריך למצוא ואתן ולחכות לרגע המתאים (ולקוות שלא יבטלו בגלל סיבות בטוחוניות כמובן).. מה קורה איתך שם בכלל? רוקדת? מצאת מקומות?

thanks for making me feel better../images/Emo8.gif

part of the reason i am a bit polania is that i have found only one studio here and it's too far for me to travel everyday or even every second day. so, i just don't dance.... but i am always with a smile on my face remembering that i'm in Venice and knowing that i will dance when i'll come back to Israel. i just wanted to say that i'm happy for the major activity of the flamenco in Israel. we really should think about something special of the forum to do... love you guys, and miss Israel and flamenco. gypsy, venice

Zidan de Toledo

New member
Its a Date

אני מקווה שלפחות את מתאמנת לבד ושמועת ה-מ-ו-ן פלמנקו, כי זו גם התרופה שלך. תגידי לא היו שם הצפות ממש גדולות לא מזמן?! אני מקווה ששרדת אותם על איזו גונדולה.. בקיצור, תגיעי ארצה ונחגוג איתך באיזה מפגש/ג'אם פורום פלמנקו..

למעלה