חוויות מההופעה
דבר ראשון אני חייבת לציין שבד"כ אני לא מתחברת כ"כ לכל הפלמנקו ה"מודרני", אבל ההופעה הזאת בהחלט שבתה את ליבי! הקטע פתיחה דווקא לא כ"כ דיבר אלי, למרות שהכוריאוגרפיה הייתה מאוד יפה - מקרה קלאסי של שני בחורים רודפים אחרי אותה הבחורה. הקטע השני פשוט הדהים אותי: הוא נפתח בזה שהרקדנית ישבה על כיסא וספוט מהבמה בצבע צהוב )במו אור שמש( האיר אותה כך שראו את הצללית שלה, ושני הבחורים הגיחו מהצדדים עם ספוטים כסופים )כמו אור ירח( - הקטע הזה היה פשוט מהמם: התאורה, הכוריאוגרפיה, המוזיקה, הרקדנים - שאגב, יש ביניהם כימיה מצויינת על הבמה ורואים את זה! זה התחיל כטנגוס והמשיך כבולריאס. הקטע הבא היה בולריאס מעלף ששני הרקדנים רקדו ביחד שהיה שובה לב!!! א"כ הגיעו קטעי הסולו: הרקדנית הדהימה אותי מבחינת יכולותיה הטכניות - היו לה קסטנייטות מדהימות - אבל לטעמי היא עשתה קצת יותר מידי, חבל שהיא לא לקחה כמה הפסקות או עצירות ותרקוד קצת לאט. הרקדנים היו פשוט מאלפים בקטעי הסולו, וניכר גם ההבדל ביניהם: אחד יותר מרוכז בעצמו, והשני יותר מצוי באינטראקציה עם הסביבה, והוא היה פשוט מקסים כשהוא רקד במעין פיאסטה פרטית על הבמה יחד עם הזמרים שליוו אותו אנפלאגד. גם היה נורא יפה ההומאז' שהוא עשה לאיך היו רוקדים פעם בולריאס היה מאלף!!! הזמרים היו טובים, קול צרוד, לא גדול במיוחד, אך הם היו טובים - רק חבל שהם לא שרו יותר. רק מספר דברים גרעו מהמופע: היה קצת יותר מידי בולריאס לטעמי, אבל זה עוד היה בסדר. התלבושות היו מזעזעות!!!!!!!!!! מעיל לבן עם ג'ינס קרוע מילא, אבל למה חולצה משובצת כתומה ממתחת????!!! לא היה הדרן, למרות שהקהל מאוד רצה. מה הקטע?