מישהו היה באבק?

• פותח הנושא cut2
  • פורסם בתאריך

cut2

New member
מישהו היה באבק?

רציתי ללכת, אבל אני לא מוכן לשלם על זה 60 ש"ח שנית (עניין עקרוני שלי עם הופעות, בד"כ). מישהו יכול לחוות דעה בהשוואה לעבר?

meandmeandme

New member
לא שייך לפורום.

בפורום הזה מדברים על dream theater, על אבק אפשר לקרוא בפורום בנענע. ממש כאן.

HelterSkelter1

New member
אז לא בהשוואה לעבר

כי זאת חוויית האבק הראשונה שלי, אבל היה גדול. אין לי למה להשוות כמובן, אבל פשוט היה לי חיוך על הפנים אחרי כל קטע. לראות את כל הדבר המדהים הזה מבוצע על הבמה, עוזר להבין טוב יותר את המוזיקה. אם הייתי יכול, הייתי נוסע גם לפריז...

ובהשוואה לעבר...

היו בעיות קשות של באלאנס/סאונד במיוחד בחלק הראשון של ההופעה. בקושי שמעו את אודי, והגיטרה של יהודה היתה חלשה או חזקה יתר על המידה (חבר שבא איתי הלך באמצע - והוא מאוד אוהב את האלבום) אני מקווה שבפריס הסאונד יהיה לפחות כמו בהופעה בבארבי הביצוע של 'רגעים' היה מעולה ביחס לבארבי, כמו כן אהבתי את ה'פרשנות' החדשה לויויסקציה. אולי בהשפעת קטלר ופרית', נוספו מן קטעי אלתור (הכל יחסי...) חדשים, אני אישית מעדיף יותר את ההצמדות לאלבום של ההופעה הראשונה. איך שאני לא מסתכל על זה, המוסיקה של אבק מייצגת את כל מה שאני מחפש במוזיקה בשלב זה של חיי. בהצלחה בפריס! מני ----- הלטר, לא ידעתי שאתה שם, בפעם הבאה יהיה נחמד להפגש

yehuda kotton

New member
אבק בקולטורה

עמי, לא ראיתי אותך. כמו שמני אמר, ההופעה הזאת היתה שונה מהקודמות, גם מבחינת האנרגיות והקטעים המאולתרים הארוכים יותר (ומוצלחים יותר לדעתי). חבל על הבעיות הטכניות שגם פגמו מההנאה שלי. מקום לא מוצלח לעשות הופעות.

kurush

New member
זה חדש לך?

רק ממבט על המקום אפשר לראות שהוא לא נועד להופעות... המבנה של החלל פשוט מרמז רעות, וגם סאונדמן מוכשר כמה שאפשר לא יכול לתקן חדר מלבני כשהפן הארוך הוא לגובה...

למעלה