מישהו היה אתמול?
T theriddler New member 6/12/03 #3 אני זקן לזה אני הייתי קצת יותר למעלה זה שהעיר הערות ציניות על מורפיאוס (אופרת רוק?.....30 פריקינג דקות!!!)
אני זקן לזה אני הייתי קצת יותר למעלה זה שהעיר הערות ציניות על מורפיאוס (אופרת רוק?.....30 פריקינג דקות!!!)
R Rudess New member 6/12/03 #6 באמת? האמת היא שאמרתי להרבה אנשים שלום ביציאה וגם בכניסה. חבל שלא ציינת שאתה גיא.
T theriddler New member 6/12/03 #7 זה בסדר זה היה נחמד מצידך (או שיצאת קצת להרגע ממורפיאוס והלפייר....:0) )
R Rudess New member 6/12/03 #8 אחלה תראה, הייתי בחוץ כי המתופף של מורפיוס הלך להביא את האוטו שלו כדי לשים את הסנייר והמצילות שלו, אז שמתי לו עין על הציוד. אתה מגיע ל-ADAGIO?
אחלה תראה, הייתי בחוץ כי המתופף של מורפיוס הלך להביא את האוטו שלו כדי לשים את הסנייר והמצילות שלו, אז שמתי לו עין על הציוד. אתה מגיע ל-ADAGIO?
C call me a dog New member 6/12/03 #9 אהה.. חחחחח כן, אני הערתי הערות ציניות לאומואים שעשו פוגו. אני הייתי זה עם הראסטות.
T theriddler New member 6/12/03 #10 זה עם הראסטות?...הממממ איפה בדיוק היית? לא משנה.. לא ..אני אוותר על אדאגיו...
R Rudess New member 6/12/03 #11 אפרופו ראסטות שמתם לב לשני סלבריטיז עם ראסטות שהיו בערב? 1. עידן רייכל 2. אלונה דניאל הזמרת