מישהו הזמין כושי?
א א י ל ה New member 27/5/07 #2 הממממפ... הכושים מתקשים. ובאמת, כשכושי מתקשה, אז זו ממש ממש בעיה להעביר אותו לדף. הגודל, מסתבר שוב, כן קובע.
הממממפ... הכושים מתקשים. ובאמת, כשכושי מתקשה, אז זו ממש ממש בעיה להעביר אותו לדף. הגודל, מסתבר שוב, כן קובע.
R r o n i t 3 7 New member 27/5/07 #4 שמעתי "כנגד ארבעה בנים דיברה תורה: אחד חכם ואחד רשע ואחד תם ואחד שאינו יודע לשאול". שמעתי כושי - אז באתי
שמעתי "כנגד ארבעה בנים דיברה תורה: אחד חכם ואחד רשע ואחד תם ואחד שאינו יודע לשאול". שמעתי כושי - אז באתי
ל לאסי מנגו New member 27/5/07 #6 כן אבל אני רציתי אותו וול דאן על מצע של עלי שמיר , מעוטר בפרורי זיתים ,עם זרזיף קטנטן של שמנת למעלה , ואת הבאת אותו קשה , עם בגדים.
כן אבל אני רציתי אותו וול דאן על מצע של עלי שמיר , מעוטר בפרורי זיתים ,עם זרזיף קטנטן של שמנת למעלה , ואת הבאת אותו קשה , עם בגדים.
S shamus New member 28/5/07 #8 איזה קטע. הרגע העפתי מעליי כמה פרורי זיתים וניגבתי את השמנת. האמת שקצת קריר, טוב שהשארתי את עלי השמיר.
איזה קטע. הרגע העפתי מעליי כמה פרורי זיתים וניגבתי את השמנת. האמת שקצת קריר, טוב שהשארתי את עלי השמיר.
S shamus New member 28/5/07 #15 טוב, אז בזמן שאת עושה פירואטים עם פיראטים ושאר מלחים, אני אסגור את הנמל. ואם רק אדע שהסתננת חזרה, אשלח אותך ישר לקפריסין. <מ. נדט>
טוב, אז בזמן שאת עושה פירואטים עם פיראטים ושאר מלחים, אני אסגור את הנמל. ואם רק אדע שהסתננת חזרה, אשלח אותך ישר לקפריסין. <מ. נדט>
י יעלילה2 New member 28/5/07 #16 תשלח גם אותי? אפילו שלא הסתננתי? (לשבוע ימים במלון על שפת הים חצי פנסיון+שמרטף צמוד)
ל לאסי מנגו New member 28/5/07 #13 את שוב משווה אותו לכושים שלך ? אין לך גבולות את . גיברת ! פה זה לא ניו יורק , והעולם לא שחור לבן.