מישהו הולך היום

vegi force 1980

New member
מישהו הולך היום

ליריד אוכל שבקניון חיפה? מישהו יודע למ כל המספרים של קניון חיפה מנותקים? מישהו יודע למה לעזאזל אין לעיריה (106) מושג מה שעות הפעילות של היריד? הייתי צריך לעשות 8 טלפונים עד שהגעתי לעתיד מחשבים בקניון חיפה והם אמרו לי שמתחיל בשעה 19:00 אגב היום ומחר אלו הימים האחרונים....

ערן שחר

New member
משרד הבריאות אומר שהאוכל שם מסוכן

היריד פתוח כל יום מ 19:00 עד אחרי חצות נשארו ימים ד´ ה´ ש´ אתמול רציתי לבוא אבל הייתי בהופעה של שרית חדד מי שלא היה הפסיד אחרי זה הלכנו לרקוד ברוקו ביץ היו שם הרבה אופנועים זה המפגש שתמיש היה בהוגוס?

נו מה אני אגיד לך,

היום מסוכן גם ליסוע באוטובוס, אז מה לא ניסע?! החיים קשים, וגם האוכל.... בכל אופן תהיו בראים ומאושרים!!!!!

נו, אני ואתה רק על אוכל מדברים.....

לגבי יריד האוכל, חברה שלי הלכה ואמרה שנחמד אבל לא משהו, ואני לא יכולה ללכת, בגלל שלחברה שלי יש מומולדת, אבל מי צריך אוכל?! סתם משמין!!! תהנה בכל אופן, ותאכל גם בישבילי... שמופע.....

vegi force 1980

New member
וואללה אני הולך

גם כל הפלאפלים מסוכנים כי הסלטים חשופים לכל הזיהום והכל.. אז מה לא אוכלים??????. וואללה הבריאות לא מעניינת אותי טוב אני הולך לשם עכשיו ביי

בתאבון בחור,

אם צריך, אני מוכנה ללוות אותך אחר כך למיון.... סתם, תהנה וספר מה היה...

ממררבב

New member
הייתי פעם ביריד אוכל בקסטרא

כזה בלגאן, איך אפשר ליהנות בדבר כזה לא מתעסקת עם זה יותר ואיך לעזאזל מעיפים את הפרסומת הזאת משמאל?

vegi force 1980

New member
חזרתי!

וואללה היה מצויין אכלתי לי מוקפץ תאיילנדי ופיצה מטרררררררר אני מת על פיצה מטררררררררר וקניתי לי צמיד ניטים שהוא כולו מברזל ולא מעור (אני צימחוני ולא מתקרב לעור) וחוץ מזה ששמו שם מלא מוזיקה מזרחית היה ממש כייף פגשתי אנשים שלא ראיתי הרבה זמן.... ואמא שלי עשתה קעקוע חינה...(חחחחחחחח) ונראה לי שבקרוב אני לוקח אותה למקעקע שלי לעשות אחד אמיתיבכל אופן היה טוב ולא אני לא בבית חולים (תודה על הצעת הליווי למיון) ממליץ לכולם על פיצה מטר!!! שכחתי שתיתי גם קורונה ביחד עם אמא......

למעלה