מישהו דרס כלב

מישהו דרס כלב

היום בבוקר ראיתי בצומת הרחובות הזית והשיקמה ממש ליד גנים אנקור/פשוש שמישהו פגע בכלב. הנהג המשיך בנסיעתו והכלב ברח... אבל הוא קיבל מכה חזקה. כך שאם למישהו שגר באזור המוזכר יש כלב גדול מסוג גולדן או משהו דומה בצבע גולדני והכלב לא מרגיש טוב יש סיכוי שיש לו דימום פנימי...ושיקח אותו מיד לוטרינר. לי קרה מקרה דומה שהכלב שלי נדרס וחיצונית לא נראה דבר ובתוך יום יומיים הוא נפטר. זה עצוב מאד להיפרד מחבר קרוב ידידנו הטוב.

אירילה

New member
../images/Emo7.gif עצוב שיש בעלים שאין להם עניין

לשמור על כלביהם . אותו גולדן שהזכרת ,כבר מסתובב ברחובות הישוב חופשי כבר הרבה זמן , איך יידע בעל הכלב אם כלבו נפגע אם הכלב מסתובב כל היום בחוץ? אותו הסיפור קיים גם בכפר האורנים ,וחבל שהבעלים אינן דואגים לכלב אותו בחרו לגדל. עצוב גם לשמוע שהנהג שפגע בכלב לא עצר לראות מה קרה לכלב ,חבל ,בקיצור כולם לא היו בסדר ,בעלי הכלב והנהג. ובאמת אפשר לנצל פה את הבמה ולבקש מבעלי הכלבים המסתובבים חופשי בישוב לדאוג לכך שהכלבים יהיו בתחום החצר ולא בתחומי רחובות הישוב. בחרתם לגדל כלב ,תדאגו לו ,לא מסוגלים ,תמסרו אותו למשפחה שבאמת רוצה לגדל כלב.

שוטטות כלבים ביישוב

חשוב לציין כי כלב שמשוטט ללא בעלים,בעליו מבצע עבירה פלילית שהינה "אי שמירה על בעל חיים",מה גם שכלב כזה שמשוטט מפחיד ילדים,רודף אחרי קטנועים ורכבים ויכול לגרום לתאונה,רק לפני כשנה ננשכתי ביישוב ע"י כלב תואם לכלב הנ"ל,אשר נשך אותי כאשר רכבתי על הקטנוע,וברחוב הזית לפני כחצי שנה התהפך רוכב קטנוע כאשר פגע בכלב שרץ בכביש.

kiyossi

New member
כדאי לפרסם ../images/Emo107.gif

את מספר הטלפון של לוכד המועצה, כך שאם מזהים כלב משוטט, גם אם יש עליו קולר ותג להודיע למועצה. אולי דרך הכיס של בעלי הכלבים המשוטטים נמצא מדרכות נקיות ופחות קרבות כלבים ברחוב.

למעלה