שלום לכולם... אני מורה למתמטיקה בוגרת האוניברסיטה העברית. אני מעונינת ללמד בקנדה או אוסטרליה , אודה לכל מי שיוכל לומר לי אם אפשר ללמד שם מתמטיקה בשפה העברית? ומה פחות או יותר השכר למורה אקדמאית למתמטיקה? תודה רבבבבה.
שלום אני מאיה..יש לי בקשה. אם יש כאן משהוא שגר באלבוקרקי ניו מקסיקו ויכול בבקשה להשיג את אתר האינטרנט של בית הספר אייזנהואר..(זה בית ספר ביניים ציבורי לא פרטי) זה בצפון מזרח העיר... תודה רבה רבה מראש...
היי.. ברצוני ללמד בקנדה בבתי ספר יהודיים, האם התלמידים דוברי עברית? אני מורה למתמטיקה בעלת תואר מהאוני... העברית, מה הסיכויים שלי למצוא עבודה שם?איך אשיג כתובות של בתי ספר....? אשמח לקבל עיצות לאי מייל[email protected] ,תודה רבה!
היי שוב.. בהמשך לשאלתי הקודמת ברצוני גם להתעניין לגבי משרה מלאה/ חלקית יש למישהו מושג איך זה עובד שם? ולגבי שכירת דירה כמה בערך עולה לזוג ? תודה שוב...אם תוכלו ליצור קשר באי-מייל: [email protected]
hello everyone i am in india right now on my way to australia and i need some tips about working there and living there, i want to work in mellboren and travel in the east cost any help from you will be the best for me