מישהו ב...?

אורית24

New member
ללמד בקנדה/אוסטרליה

שלום לכולם... אני מורה למתמטיקה בוגרת האוניברסיטה העברית. אני מעונינת ללמד בקנדה או אוסטרליה , אודה לכל מי שיוכל לומר לי אם אפשר ללמד שם מתמטיקה בשפה העברית? ומה פחות או יותר השכר למורה אקדמאית למתמטיקה? תודה רבבבבה.

CAgirl

New member
?Is someone in Orange County CA

Hey, we r moving to Newport Beach area, from north CA. Was wondering if someone is in this area that can give us some advices...? Gracias,

mayablah

New member
יש לי בקשה

שלום אני מאיה..יש לי בקשה. אם יש כאן משהוא שגר באלבוקרקי ניו מקסיקו ויכול בבקשה להשיג את אתר האינטרנט של בית הספר אייזנהואר..(זה בית ספר ביניים ציבורי לא פרטי) זה בצפון מזרח העיר... תודה רבה רבה מראש...

אורית24

New member
יש כאן מישהו מקנדה?

היי.. ברצוני ללמד בקנדה בבתי ספר יהודיים, האם התלמידים דוברי עברית? אני מורה למתמטיקה בעלת תואר מהאוני... העברית, מה הסיכויים שלי למצוא עבודה שם?איך אשיג כתובות של בתי ספר....? אשמח לקבל עיצות לאי מייל[email protected] ,תודה רבה!

zioneini

New member
יש פה משהו מאמסטרדם???../images/Emo104.gif

יש פה משהו מאמסטרדם???

Pail

New member
מישהו מכיר היטב את מרילנד?

מישהו ינסע למרילנד ? אני אשמח שתלווה אותי לשם כי יש Gallaudet University invites to join us for Deaf Way II בוושינגטון .

אורית24

New member
מגורים בקנדה/ אוסטרליה

היי שוב.. בהמשך לשאלתי הקודמת ברצוני גם להתעניין לגבי משרה מלאה/ חלקית יש למישהו מושג איך זה עובד שם? ולגבי שכירת דירה כמה בערך עולה לזוג ? תודה שוב...אם תוכלו ליצור קשר באי-מייל: [email protected]

RamlaCity

New member
אלווווו!!!!!!! יש פה מישהו מרמלה?

מישהו שאולי היה אפילו פעם מרמלה? נעביר קצת דאחקות, מה יש? כאן אלה מתוך הקהילה היהודית בעיר.. (מישהו רוצה פרטים? עזרה? בתי ספר לילדים? משהו?)

nava d

New member
הכרות עם ישראלים../images/Emo104.gif

מעוניינת להכיר משפחות של ישראלים הניו יורק

Nataliebar

New member
Australia...

hello everyone i am in india right now on my way to australia and i need some tips about working there and living there, i want to work in mellboren and travel in the east cost any help from you will be the best for me

למעלה