מישהו בת כמה ורדה? לי נראה שהיא בת 48 שמש|
D Dracos Love New member 20/3/02 #3 חחח אלכס.. ../images/Emo108.gif אלכס חולה אהבה? אלכס, הבעל של אשת הצב.. בטח משם הם הוציאו את השם..
ע עמי92 New member 20/3/02 #4 זקנה? פחחחחח "אלכס חולה אהבה" צולם בשנת 1986 ושם היא הייתה בת 20 פלוס מינוס. ועוד דבר, יש לה ילד בן 7! הוא משחק את הבן של גלית, איתי, בסדרה. במציאות קוראים לו תומר בר.אז איך לעזאזל היא יכולה להיות בת 48-50????
זקנה? פחחחחח "אלכס חולה אהבה" צולם בשנת 1986 ושם היא הייתה בת 20 פלוס מינוס. ועוד דבר, יש לה ילד בן 7! הוא משחק את הבן של גלית, איתי, בסדרה. במציאות קוראים לו תומר בר.אז איך לעזאזל היא יכולה להיות בת 48-50????
P !PuMiCkY New member 20/3/02 #8 יאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היא היתה מוכרת לי מאפשהו, ולא ידעתי מאיפה וואלההה לולה מאלכס חולה אהבה חחח... חרשתי על הסרט הזה... איך לא חשבתי על זה עדי
יאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היא היתה מוכרת לי מאפשהו, ולא ידעתי מאיפה וואלההה לולה מאלכס חולה אהבה חחח... חרשתי על הסרט הזה... איך לא חשבתי על זה עדי
ע עמי92 New member 20/3/02 #9 והנה תמונה של ורדה מאלכס חולה אהבה. אגב, היא פעם אמרה לסמדר על אלכס: "אלכס הזה, הוא ממש חולה אהבה"
H Hole In The Sky New member 20/3/02 #12 איכס איזה מכוערת!! ../images/Emo3.gif ורדה נראת ככה- (בלונדה מטומטמת שלא יודעת לשחק.) HOLE