מישהו במקרה...

• פותח הנושא evib
  • פורסם בתאריך

evib

New member
מישהו במקרה...

היה בהופעה בים המלח ומעוניין לשתף בחוויות? איך היה? מה היה? מה הוא שר? מה הוא אמר? מה הוא לבש?
(תרגעו, צחקתי
איו גבול לאובססיה האא
) תענו רק על השאלות הרלוונטיות...

0mroosh

New member
מישהו במקרה..2

היה אתמול בהופעה בצוותא ויכול לספר את כל מה שעדי רשמה מעליי?

0mroosh

New member
נעים מאוד,

אני עומר, ויש לי מערכת רבייה זכרית, פין וכו'. :)

evib

New member
כדאי לך לשקול שינוי../images/Emo6.gif

בנות זה יותר שווה...
אתה לא חושב
סתם... מצחיקות אותי כמות הטעויות שרצות כאן לגבי זה...

evib

New member
יופי...../images/Emo8.gif

לי כבר לא היה נעים לתת תוספות להודעתי ההזויה
... תודה...

0mroosh

New member
חחחחחחחחחחחח!

ולגבי השינוי, רעיון טוב. כל הפורום יהיו זכרים/נקבות ואז נפתור את הבעיה. "אני בעצם בחור?"

Rony f

New member
היתי בצוותא!!

זה לא היה מתוכנן בכלל.. היתי בת"א עם אחותי וההורים ועברנו ליד צוותא,אז אמרתי לאחותי שהוא מופיע שם היום..והיא אמרה שהיא מכירה הרבה אנשים בצוותר ואולי תצליח לסדר לנו כניסה..בסוף היא דיברה עם כמה אנשים-ונכנסו!!(חינם..חח) וואו היה כ"כ כיף!!!הוא בן אדם מצחיק ממש!!יש לו יציאות ממש מצחיקות (פתאום,בלי שום קשר-"רק שתדעו לכם שאני מאוד נהנה" חח) הוא ניגן הרבה מהשירים אני לא זוכרת מרוב שהיתי בשוק כל ההופעה שנכנסתי,אבל הוא קצת איכזב כשהוא לא שר את תיאטרון רוסי (ביקשו ממנו מהקהל)..הוא היה כ"כ נבוך כשהוא שר את מתי נתנשק,איזה חמוד!!!!!!! הוא עשה מלא מלא הדרנים,לא נתנו לו לרדת מהבמה! היה כיףףףףף..אין לי ספק שאני יהיה בעוד הרבה הופעות שלו...

מעין הצגה קטנה שרוב האמנים עושים-

יורדים מהבמה ואז עולים שוב אחרי חמש דקות.

POP LEX

New member
הדרנים זה שירים שעושים כתוספת

להופעה.אחרי שההופעה כביכול נגמרה,האומן מוסיף עוד 2-3 שירים,והרבה פעמים זה תלוי כמה הקהל דורש את זה.

Shirlos

New member
עדיין בוכה...../images/Emo7.gif

הגעתי בליווי חברה עד ל"צוותא" להופעה כ"כ מיוחלת של אביתר. כשהגשתי למוכרת הכרטיסים שטר של 100 שקלים חדשים היא הסתכלה עליי בחשדנות ואמרה: "אין יותר כרטיסים!" עד עכשיו אני מבכה את עצמי למוות. כמה טוב לראות שיש כאלה שכן נכנסו ועוד בחינם, בכיף אני אומרת.
מיותר להגיד שעוד לא יצא לכם לראות אותי פה? משמע... חדשה? אולי... רק טוב.

הייתי בעין גדי,

פגשתי שם חברים עם אוהל(שלא הלכו להופעה אבל סתם ישנו שם) ולא הלכתי להופעה
מבאס.

evib

New member
וואי... איך אפשר../images/Emo35.gif

אני זוכרת ששנה שעברה הוא הופיע שם עם יהודית רביץ והייתי באותו זמן באילת וכל השבוע בכיתי על זה שאביתר היה "קרוב" אלי ולא הלכתי לראות... (כן, זה היה עד כדי כך טראגי שאני זוכרת את זה עד היום...
)

למעלה