מישהו ביקש:

• פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך

NiGa

New member
מישהו ביקש:

אז אני כותב את ההסבר לסיפור של SFAM... אם טעיתי שיתקנו אותי אני לא אפרט על כל השירים כי אני לא בטוח לגמרי, אבל בעיקרון: יש 2 חלקים - מההתחלה עד ת´רו הר אייס, ומהום עד הסוף... בסריינג´ דז´ה וו, הוא מספר את כל מה שראה בחלומות עד עכשיו, רק באופן מסודר כי הוא תחת היפנוזה... בת´רו מיי וורדס, הוא מספר על זה שהוא יעזר בויקטוריה עצמה, כדי להבין את הסיפור ובפאטאל טרג´די וביונד ת´יס לייף הוא מבין בצורה שיטחית מה קרה באופן רשמי - לפי העיתונות, חפי ממצאי המשטרה וכו´... בחלק השני הוא מצתחיל להבין לעומק: היתה ויקטוריה, שהיא החיים הקודמים של ניקולאס - שהוא זה שמהופנט. היה לה חבר, The Sleeper כך נקרא... ולו היה אח - The Miracle שהיה סנאטור... הסליפר התמכר להימורים, ויקטוריה הייתה מתוסכלת והלכה למירקל שינחם אותה, ובסוף היא התחילה לשכב איתו (זה בעיקרון הום... שניקולאס מתחיל להבין שמשהו לא בסדר בסיפור הרשמי שהיה) לאחר מכן היא החליטה לחזור לסליפר בדה ספיריט קריז און, אני לא לגמרי מבין מה קורה, אבל בעיקרון הוא מתחיל לגלות מה קורה וויקטוריה אומרת לו שזה בסדר, יעני ושהוא יכול לעזוב את זה בשקט... ואז בפינאלי פרי, והא מבין מה קרה: המירקל שהתעצבן שויקטוריה חזרה לסליפר (אחיו), רצח את שניהם וביים את זה כאילו שהסליפר רצח את ויקטוריה והתאבד - בגלל ששכבה עם אחיו... בסוף סוף הדיסק, המהפנט כאילו רוצח את ניקולאס... אני לא יודע מה עם זה... אולי הוא המירקל ולא רוצה שיעלו עליו?... בקיצור אנשים תבדקו אותי!

NiGa

New member
שחכתי להוסיף...

הממצאים הרשמיים לפי המשטרה ולפי הסיפור הרשמי זה שהסליפר רצח את ויקטוריה, כי היא שכבה עם אחיו, ואז התאבד... הוא השאיר אחריו מכתב התאבדות (שלאחר מכן מתברר בסיפור שהמירקל זייף...)

NiGa

New member
שחכתי להוסיף...

הממצאים הרשמיים לפי המשטרה ולפי הסיפור הרשמי זה שהסליפר רצח את ויקטוריה, כי היא שכבה עם אחיו, ואז התאבד... הוא השאיר אחריו מכתב התאבדות (שלאחר מכן מתברר בסיפור שהמירקל זייף...)

NiGa

New member
שחכתי להוסיף...

NiGa

New member
לא הבנתי...

מאיפה הגעתי שמי רוצח את מי?

electricGirl

New member
לא הבנתי.........

למה הפסיכולוג רצח את ניקולס???????? באמת היה משהו מוזר בסוף הדיסק אף פעם לא הבנתי תצעקה ההיא

NiGa

New member
בסוך ה DVD

אכן רואים שהפסיכולוג רוצח אותו... גם בדיסק שומעים אופן יור אייז ניקולאס או משהו כזה (לא?) שזה הפסיכולות מביא מכה לניקולאס... ורוצח אותו...

NiGa

New member
להופעה שלך - שאת לא אוהבת

ברוב טיפשותך, יש DVD

EROTOMANIA

New member
הלוואי תשבור גם מפרקת

אני כן אוהבת ומה שמצאתי זה רק 2 וידיאו קליפים.. של ג´ורדן ושל ANOTHER DAY איזה מהם זה הDVD?

Uv Kruvi

New member
חחחח....איך הבאת בו...

קרעת אותי מצחוק... "הלוואי תשבור גם מפרקת"... חחחח....

למעלה