מישהו אצלי בבית

obobus

New member
מישהו אצלי בבית

הי רותי, כבר תקופה לא קצרה שאני מנסה ליצור קשר עם המדריך שלי ללא הצלחה. כדי שיהיה לי שקט וריכוז אני תמיד מחכה עד שכולם הולכים לישון, ואז מבקש שיופיע בפני. כמעט תמיד אני גם מתחיל לחשוש בערך באותו זמן, מתחרט ומבקש שלא יופיע ויחכה עד שאשן ואז יופיע. במקביל, גם תקופה לא קצרה, לפני שאני הולך לישון, וגם בלילות שאני לא מבקש שהמדריך יופיע אני מרגיש כאילו יש מישהו בבית, מין נוכחות כזו. בדרך כלל אני מרגיש אותה בסלון וכשאני הולך לחדר השינה אני מרגיש אותה רוצה להתקרב, להכנס למסדרון ולעמוד מול הדלת של חדר השינה, אולי היא אפילו נעמדת אבל אני מתאמץ להסיח את דעתי כדי לא לראות. אני מדמיין, אלו הפחדים שלי או שבאמת יש נוכחות בבית שלי? אם כן, מי זה? האם זה המדריך שלי או שאי אפשר לדעת וצריך לנקוט באמצעי זהירות לפני ניסיון ליצור קשר. אם זה הוא, חוץ מלאמר לעצמי לא לפחד, איך מתגברים על החששות? מחכה לפניני החכמה שלך תודה

רותי 11

New member
obobus היקר

אם אתה מפחד עדיף שלא תנסה לקרוא להדרכה שלך כי אז אתה יכול למשוך אלייך כל מיני ישויות שלא קשורות שבגלל הפחד שלך אתה לא תדע לזהות את ההדרכה או שיגיעו אליך בגלל התדר השלילי שאתה מפגין בזמן תקשור. אתה צריך לעבוד על הפחדים שלך, לשחרר אותם ללמוד שאין לך מה לחשוש מההדרכה שלך, הפך אתה תרגיש רק אהבה עצומה שאי אפשר להסביר אותה במילים. זה שאתה חש נוכחות בבית סבירות גבוהה שיש איזו ישות שמסתובבת שם שהגיעה בגלל כל מיני סיבות אם זה בגללך או בגלל מישהו אחר בבית ואתה חש אותה, בוא ואומר לך שכמעט תמיד יש ישויות סביבנו שרובנו לא חשים אותן, אתה תמיד יכול לפנות לאותה ישות ולשאול אותה מי היא, ואם אתה חושש לתקשר איתה פשוט תבקש ממנה ללכת ולהניח לך. להתגבר על החששות זה תלוי בך, אתה תשתדל לעטוף טת עצמך כל יום באור מהבורא וכמובן להוסיף את תדר האהבה ולאט לאט זה יחלחל אליך כמובן שאתה גם צריך שכנוע עצמי שתקשור עם ההדרכה שלך זה רק אהבה

obobus

New member
רותי

תודה על התשובה, את יכולה לעזור לי להתגבר על החששות? את עושה גם סדנאות אישיות?

רותי 11

New member
היי חמוד

אם אני מלמדת גם בצורה פרטנית תקשור? בהחלט, אבל מחר אני מתחילה סדנא עם קבוצה ולדעתי אין כמו קבוצה, למרות שבצורה פרטנית אני רק איתך אבל אם תרצה לבד אני כאן.

למעלה