מישהו אמר חולצות?!? מחר יורדים לייצר את החולצות הראשונות של ביט69!!!! והוווואאאאאווווו!!!!!
D dweck2k New member 30/12/07 #1 מישהו אמר חולצות?!? מחר יורדים לייצר את החולצות הראשונות של ביט69!!!! והוווואאאאאווווו!!!!!
J just gaya New member 30/12/07 #7 שיאללה מזל טוב,אני יודעת לפרגן בניגוד לאנשים אחרים פה בפורום... ~האמהרשמהמטומטמתהאמ~ מה הבעיה לפרגן קצת
שיאללה מזל טוב,אני יודעת לפרגן בניגוד לאנשים אחרים פה בפורום... ~האמהרשמהמטומטמתהאמ~ מה הבעיה לפרגן קצת
ר רענן פוגל New member 30/12/07 #14 גאיה גנגסטרית נאמבר 1 את החולצות תוכלו למצוא כבר בהופעה הקרובה בבארבי. שבוע טוב לכולכם חבר'ה אוהב מכל הלב ;] פונגוס.
גאיה גנגסטרית נאמבר 1 את החולצות תוכלו למצוא כבר בהופעה הקרובה בבארבי. שבוע טוב לכולכם חבר'ה אוהב מכל הלב ;] פונגוס.
B black rock star New member 30/12/07 #12 מי אמר חולצות ולא קיבל!?"../images/Emo103.gif אני אני רוצה אני רוצה אני רוצה! ואז אני יבוא ויגיד לערסים והפרחות "נהנהנהנה בננה לי יש חולצה של ביט ולכם לא כי אתם סתם מעפנים שמעשנים נרגילה יום וליל וחותכים ורידים לרקע שירי דיכאון.או מזרחית.אתם גם חותכים ורידים שאתם שמחים"
מי אמר חולצות ולא קיבל!?"../images/Emo103.gif אני אני רוצה אני רוצה אני רוצה! ואז אני יבוא ויגיד לערסים והפרחות "נהנהנהנה בננה לי יש חולצה של ביט ולכם לא כי אתם סתם מעפנים שמעשנים נרגילה יום וליל וחותכים ורידים לרקע שירי דיכאון.או מזרחית.אתם גם חותכים ורידים שאתם שמחים"
כ כפית קסמים New member 30/12/07 #15 ממתי ערסים חותכים ורידים?../images/Emo12.gif ערסים זה עם נחמד! כולם נחמדים..פשוט פותחים ראש רואים את זה
ממתי ערסים חותכים ורידים?../images/Emo12.gif ערסים זה עם נחמד! כולם נחמדים..פשוט פותחים ראש רואים את זה
B black rock star New member 31/12/07 #20 ../images/Emo2.gif../images/Emo103.gif תתביישי לך!!! את העזת להגיד שערסים זה עם נחמד? בושה