מישהו איבד חתול?

אפרתש

New member
מישהו איבד חתול?

חום בהיר/ג'ינגי'. נראה חתול נחמד ומטופח, אבל מסתובב אצלנו די הרבה, כאילו אין לו בית, וגם נראה קצת רעב. עד לפני כמה ימים היה לו קולר עם פעמון, עכשו כבר אין. אזור מליבו. למרות שהילדות שלי אוהבות אותו - אני לא רוצה להכניס חתול הביתה ולא רוצה לקחת אחריות עליו. אז אם הוא ימשיך להסתובב ככה בלי קולר, ואם מישהו רוצה חתול יפה, ידידותי וסבלני לילדים - אני אגלה לכם איפה הוא ותבואו לקחת אותו.

Neta558

New member
בינתיים כדאי לשים לו קערת מים

ואם יש לך אפשרות, לתלות מודעה בשכונה או לברר אצל הוטרינר אם מישהו איבד חתול, סביר להניח שאם מישהו מחפש אותו, הוטרינר ידע על זה.

אפרתש

New member
הבנות שלי דואגות שלא ירעב ../images/Emo13.gif

עם כמות האוכל ותשומת הלב שהוא מקבל אצלן, אני לא יודעת אם הוא אצלנו כי אין לו בית, או כי פשוט אצלנו יותר טוב לו. רעיון טוב לשאול את הוטרינר.

רחלילי

New member
משהו לגבי חתולים - ארוך!

והסטוריה אישית שלנו איתם: הם אוהבים לטייל ולאמץ לעצמם באופן תקופתי בתים או חצרות של אחרים. זה לא בהכרח אומר שאין להם בית... היתה ברחוב שלנו חתולה שאימצה אותנו (ועשתה לנו חשק לאמץ חתול משלנו, ככה נוספו לנו הצמד המדהים שלנו!). ויש לנו בביתנו הנוכחי חתול (לא שלנו) שפעם בכמה חודשים מגיע לבקר ונוחת בחצר שלנו לכמה שבועות, לחתולים שלנו זה לא מפריע (סטייל הקרקס בא לעיר) וגם אצלו לפעמים יש קולר ולפעמים אין. שימי לב לחתולים לא פעם נופל הקולר. מה שאני עשיתי עם האורח אצלנו (שאגב חסרה לו רגל!) זה שהצמדתי לקולר שלו פתקון עם מכתב לבעליו. בפתקון כתבתי להם שהוא חמוד והכל ושאני רק רוצה לדעת שהוא שייך למישהו!!! אבל לא ענו לי. במקום זה הוא שב וצץ מידי פעם עם קולר (ואצלנו הוא לא מקבל אוכל) אז אני מניחה שהוא כן שייך למישהו. ממליצה לך לנסות את הדרך של המכתבון על הקולר...

למעלה