מישהו אולי..

מצב
הנושא נעול.

B a D B o Y 2 0

New member
מישהו אולי..

מישהו אולי..
יכול לספר לי על שילובי צבעים (פנים) שהולכים כיום בשוק העיצוב? באיזה אופן אפשר לשלב.. באיזה יחס.. איך בוחרים את הצבע? אודה מראש לכל תגובה. נ.ב: אם אפשר כמה סוגי שילוב.. יתקבלו בברכה. תודה, דודי

4tis

New member
צבע זה נגזרת של סוג האוירה שרוצים

מישהו אולי..
יכול לספר לי על שילובי צבעים (פנים) שהולכים כיום בשוק העיצוב? באיזה אופן אפשר לשלב.. באיזה יחס.. איך בוחרים את הצבע? אודה מראש לכל תגובה. נ.ב: אם אפשר כמה סוגי שילוב.. יתקבלו בברכה. תודה, דודי
צבע זה נגזרת של סוג האוירה שרוצים
ליצור בחלל ,יש לו גם משמעות לתחושת הגודל/קוטן בחלל ,הדגשת אלמנטים/אזורים וכו... לכן פרט את מטרותיך,נתוני הבית שברשותך ,וכל פרט רלונטי אחר כי שאלתך כללית מדי...

s h i r i 1

New member
תלוי מאוד באיזה חדר מדובר או מה

מישהו אולי..
הפונקציה שאותו חלל ממלא

B a D B o Y 2 0

New member
פירוט (עד כמה שאני יכול)

הפונקציה שאותו חלל ממלא
פירוט (עד כמה שאני יכול)
ראשית תודה רבה, אני מדבר על סלון די גדול (8X6) אשר 2 פינותיו מקוטמות וצידו השני פתוח כלפי הבית.. ז"א כלפי הכניסה.. ומצד שני המטבח (אני מקווה שאני מספיק ברור). יש בו מזנון ענק.. באורך 6 מטר, טלוויזיה 42 אינץ' מערכת קולנוע ביתי (קדמיים - רצפתיים, אחוריים - תלויים על קיר).. האיזור בחוץ די פאסטורלי, ישנה דלת יציאה מהסלון למרפסת (דלת וטרינה) בד"כ פתוחה. רציתי לעצב אותו באווירה חמימה ובצבעים ש"יקטינו" אבל ממש במעט את המקום, הבנתי שחמימות והקטנה הולך ביחד.. ואם אפשר לשלב יותר מ-2 צבעים אני מאוד אשמח, עם זאת אבקש את היחס בין כמויות הצבעים (כגון: 60:30:10) בהמון תודות מראש.. דודי

s h i r i 1

New member
גוונים שישרו אוירה חמימה:

פירוט (עד כמה שאני יכול)
ראשית תודה רבה, אני מדבר על סלון די גדול (8X6) אשר 2 פינותיו מקוטמות וצידו השני פתוח כלפי הבית.. ז"א כלפי הכניסה.. ומצד שני המטבח (אני מקווה שאני מספיק ברור). יש בו מזנון ענק.. באורך 6 מטר, טלוויזיה 42 אינץ' מערכת קולנוע ביתי (קדמיים - רצפתיים, אחוריים - תלויים על קיר).. האיזור בחוץ די פאסטורלי, ישנה דלת יציאה מהסלון למרפסת (דלת וטרינה) בד"כ פתוחה. רציתי לעצב אותו באווירה חמימה ובצבעים ש"יקטינו" אבל ממש במעט את המקום, הבנתי שחמימות והקטנה הולך ביחד.. ואם אפשר לשלב יותר מ-2 צבעים אני מאוד אשמח, עם זאת אבקש את היחס בין כמויות הצבעים (כגון: 60:30:10) בהמון תודות מראש.. דודי
גוונים שישרו אוירה חמימה:
כתום אפרסק, גוונים של צהוב, בורדו, שמנת. אם תשים תמונה כדי שאפשר יהיה לראות מה יש לך בסלון ובמטבח, אפשר יהיה ליעץ לך יותר בהתאם למה שיתמים לקיים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה