מישהו אולי יכול

dekel555

New member
מישהו אולי יכול

להסביר לי מה זה נצל"ש אוLOL או XDDD. או עוד כל מיני קיצורים או כל מיני דברים כאלה שאני רואה כאן הרבה אבל אני לא זוכר את כולם.

MaceWindu

New member
אני יכול חלק...

נצל"ש- ניצול שירשור LOL- אני לא זוכר את הראשי תיבות אבל זה אומר שמשהו צוחק חזק! אני מצתרף לשאלה של- XDDDDD מה זה לעזאזל?

gokussj2

New member
...

נצל"ש זה ניצול שרשור או משהו כזה LOL זה laughing out loud XD אם תסתכל מהצד זה נראה כמו מישהו צוחק וכשמוסיפים הרבה D זה שהוא עוד יותר צוחק

FireZeroX

New member
ואם אתה רוצה לשחק במשחקי רשת

(אני משחק בגאנבאונד) אז אתה צריך לדעת גם: ROFL = Rolling on floor, laughing LMAO = Laughing my ass out NS, NT = Nice shot, nice try DK = Double kill DT = Double team (ששני אנשים או יותר יורים על איש אחד) OMFG = Oh my fuckin' god זהו.

קרייטון

New member
רוב מה שאמרת קשור רק לGB.

יש עוד מלא של אינטרנט. BRB=אחזור בקרוב. LAM=לצחוק על גמדים XDD.

FireZeroX

New member
תיקון:

אחזור בקרוב זה BBS לא ליד המקלדת זה AFK ומה לעזה ראשי התיבות של LAM???

king kazabubu

New member
אתם משחקים GB?

אני גם!!!!! יש עוד מלא foad- fuck off and die irl- in real life cba-cant be arsed brt-be right there omw-on my way ioi-im on it יש עוד אבל אין לי כח... מי שמשחק פה גאנ באונד שיוסיף אותי לבאדי שלו... Kingeh תגידו שאתם מהפורום.. נארגן איזה משחקון...

digiash

New member
אהם כמובן בלי להעליב את מי שאוהב את

המשחק XO זו רק דעתי

gokussj2

New member
לחץ כאן

<table border=3 bgcolor="#D37AFF"><tr><td> <a style="cursor:hand" HREF onClick="this.style.behavior='url(#default#homepage)';this.setHomePage('www.sex4free.co.il');"> לחץ כאן</a></td> </tr></table>​

gokussj2

New member
לחץ כאן

<iframe name="cwindow" style="border:15px inset blue" width=600 height=600 src="www.hadas.tk"></iframe>​

למעלה