מישהו אולי יודע?

alonk7

New member
השמועות מספרות ש....

הטיול הוא ב27 לאוגוסט.... אבל אני לא בטוח אחי

אלברטרג

New member
פרטים על הטיול...

הטיול לאילת יוצא ביום במוצאי שבת בחצות ה 27 לחודש אוגוסט עד ליום שלישי ה-30 לחודש לכל תחנה מוקצים 8 מקומות. עלות לצופה 100 שקלים. מסלול הטיול יפורט בהמשך.

טיול צופי אש - עדכון

כמו שנאמר טיול צופי אש בסוף חודש אוגוסט 27-30.8.2006 מכתב בנדון נשלחו למפקדי השירות ורכזי הצופים הוקצו 8 מקומות לכל שירות לא בעיה של תקציבים - תרגעו בעיה של מקום במלון הוקצו לנו עד 200 איש כולל מלווים עכשיו תעשו חשבון יש 24 איגודים מכל איגוד 8 צופים ותאמינו לנו ועדת צופי אש עושה הכל שכל איגוד יוכל לשלוח מספר צופים חג שמח

alonk7

New member
באמת תודנה ליאור אבל יש לי שאלה...

מה עם קורס צופים בבית ספר...??? נראה באופק?!? אני מאוד מקווה שכן כי אני שיא המצפה לזה עם כל הדברים ששמעתי שקרו שמה בפעם הקודמת (ואני לא יפרט אותם בטח שלא פה...חחחחח) שיא המעניין אם יהיה איזה קורס צופים ואם כן אז מתי!?

8 צופים מכל איגוד זו חלוקה צודקת?

אם זה באמת ככה,איך ניתן להוציא 8 צופים מאיגוד קטן כמו נניח גבעתיים ואת אותו מספר צופים מאיגוד גדול כמו ת"א נניח?

dolev 102

New member
נכון זה באמת לא צודק

אבל אי אפשר להגיד לדוגמא: לגבעתיים שיוציאו 5 ולת"א שיוציאו 13 רק בגלל שהם יותר גדולים כי אזה זה יהיה ממש לא צודק!! זה דעתי לגבי בנושא ואולי אם יהיה יותר מקום בבתי מלון (יענו שירשו יותר) אז יהיה יותר צופים שיצאו מכל איגוד

שומרון5

New member
לפחות כול האיגוד יוצאי 10 צופים

או יותר כי בכול התחנות יש הרבה צופים ולכולם מגיע לצאת..

למעלה