מישהו אולי יודע??.

Mori1987

New member
מישהו אולי יודע??.

רציתי לדעת איך היציאות של פרחי טיס ??? ואל תציינו רק "חרא" או "סבבה" אלא תפרטו קצת... חוץ מזה שאלה נוספת... רציתי לדעת אם יש ביקורים מסודרים כל יום שבת או שישי? שאלה אחרונה... נגיד ואני חיילת בירוקים...אם אני מגיעה לבסיס חיל האויר... מכניסים אותי? או שזה רק למשרתים בחיל האויר? (אני יודעת שאני בורה אבל אני ממש רוצה לדעת)

yaeli235

New member
פרחי טיס..

אני חושבת פעם ב28 בהתחלה ואז פעם ב21 אבל ממ שלא בטוחה

אמ

יש ביקורים בשישבת

בעקרון

בס"ד לא כל חייל רשאי לכנס לכל בסיס בצהל. צריך אישור כניסה לרוב אפשר להכנס, אבל אם את רוצה להנכס לבסיס ח"א ואת ירוקה בלי אישור כניסה לא יתנו לך. (אלא אם יש לך אישור כניסה לכל בסיסי צהל או משהו בסגנון)

dudster

New member
אישור כניסה לכל בסיסי צהל

לא תופס לבסיסי חיל האויר.

כעיקרון

נורא קשה להכנס לבסיסים של ח"א, ואפילו בלתי אפשרי. תהיי בטוחה שלהכנס לא יתנו לך, אולי לחכות לו בש.ג. ורק בסופ"ש.. בהצלחה!

יציאות

מכין - 21/28 בביס"ט. 14 בטירונות. בסיסי- 14/21 בד"כ. ראשוני - 14 לרוב. השכלה - 7/14 משתנה.. מתקדם - 7/14. ביקורים. במכין הם מוגבלים לשבת לכמה שמאפשרים. ביקור = יום שבת משעה 9:00-17:00 בערך.. מי שדתי מקבל ביום שישי אפשרות ביקור. מהבסיסי ואילך ברוב השבתות שסוגרים יש ביקורים, להוציא מקרים מיוחדים. לא תוכלי להכנס לבסיס שלו. גם אם היית בח"א, לא היית יכולה בלי אישור ספציפי לבסיס חצרים.

alex11m

New member
אז יש למשהו תשובה וודאית?

זה מעניין גם אותי.... איך היציאות? וגם מה זאת אומרת ביקורים?

EyalNik77

New member
../images/Emo41.gifאגב יציאות..

מישהו יודע איך זה ביחידות כמו מטכל נניח? כלומר אחרי שמסיימים טירונות צנחנים.. תודה

תום1139

New member
לגבי מטכ"ל..

אחרי שהם מסיימים טירונות ואימון מתקדם, כל המשך המסלול הם יוצאים כמעט כל שבוע, יוצא להם לסגור שבת פעם ב5-6 שבתות. היציאות שלהם במשך המסלול מצוינות כפי שאתה רואה.

למעלה