מישהו אולי יודע

חמודה08

New member
מישהו אולי יודע

מישהו אולי יודע מתי מתחילה העונה החדשה של הסדרה זה ממש לא פייר שהם הפסיקו בקטע הכי מותח זה ממש מגעיל מצידם

Katia123

New member
גם אני הייתי רוצה לדעת !!

ואת צודקת במאה אחוז הם ממש מגעילים !!

odelia a

New member
זה לא מגעיל בכלל הגזמתם...

זה פשוט דוחה!!!!!!!!!
חחח וחוצמזה אולי זה לא הפרק האחרון..אולי יש עוד פרק אחד כנראה...לאיכולהיות שזה האחרון איזה קלקול חח

k a r i n 1 7

New member
אבל בכל הסדרות זה ככה

משדרים את העונה הראשונה והשניה..ואז יש שידורים חוזרים ורק אחרי שהם נגמרים משדרים את העונות החדשות

שלום לכולם....

אני רוצה להגיד לכם קודם כל שאני מהפורום של בנות מקלאוד כמו שאתם רואים אבל אני גם רואה הרקיע השביעי ואוהבת ליקרוא גם מהפורום שלכם אני ראיתי היום הרקיע השביעי וכולכם צודקים באמת היה אחלה פרק ולגבי השידורים אתם מה זה צודקים הולמרק זה ערוץ דפוק כל פעם משאירים את הצופים במתח של חודשים על גבי חודשים הם עשו לנו אותו דבר עם בנות מקלאוד למה הם פשוט לא יכולים לעשות כמו בשנה שעברה שהיה הרקיע השביעי ואחרי זה בנות מקלאוד הם ממש מפגרים ואפשרי לישלוח להם בשם הפורום שלכם ובשם הפורום שלנו מיכבת שזה לא בסדר ואולי הם יכולים לעשות עם זה משהוא כי אצלנו שלכו להם כבר מיכתב והם מביאים כל מיני תרוצים אז עם אולי הם ירהוא שזה מפריע להרבה אנשים הם ישנו את זה מה אתם אומרים ? טוב אז תמשיכו ליתכתב כי יש לכם אחלה פורום באמת מיכל הלב וזהוא שלכם בהרבה אהבה אורטל מקלאוד

ברוכה הבאה וגם אני חושבת

שזה מה זה לא בסדר לחכות כמה חודשים מה הקטע שישדרו את ההמשך ..וזה מאוד מוגזם עוד חמישה חודשים אני יזכור את מה שהיה היום??!!והמתח הורג !!..

גם רעיון...

חחחחחחחח או לעשות אבגנה מול המקום שם שמשדר את השידורים של ערוץ הולמרק חחחחח...

תאמת אין לי מושג כי מ..

מנהלת הפורום שלנו שלחה את זה והם אפילו שלחו אלינו תגובה לפורום בשם ערוץ הולמרק

Ireene

New member
לא זה ממש לא פייר!

היה פרק כל כך יפה... אבל בדרך כלל כשמסיימים עונה זה צריך ליהיות כמו הסוף של הסרט. כלומר היו צריכים לפתור את כל הבעיות וליחיות באושר ועושר... ואז היה את העונה השמינית שזה המשך... עם בעיות חדשות והכל... אוףףףף הם דוחים!!!!!!

למעלה