מישהו אולי יודע... את האתר של התיכון (בן גוריון כמובן...)? מי שיודע שישים כאן קישור בבקשה תודה מראש.
P PoP CoRn New member 10/9/04 #1 מישהו אולי יודע... את האתר של התיכון (בן גוריון כמובן...)? מי שיודע שישים כאן קישור בבקשה תודה מראש.
D double O S New member 11/9/04 #2 אהמ...../images/Emo96.gif זה האתר הזה, אבל את צריכה להירשם (מספר תעודת זהות)
P PoP CoRn New member 11/9/04 #4 אממ.. אמור להיות אתר של התיכון עצמו.... לא זה פשוט היה לי אותו אבל כבר אין לי את הכתובת..
D double O S New member 11/9/04 #5 אהה, של התיכון עצמו../images/Emo35.gif...../images/Emo96.gif הוא נסגר כבר... את לומדת בתיכון נכון איזו כיתה :]
אהה, של התיכון עצמו../images/Emo35.gif...../images/Emo96.gif הוא נסגר כבר... את לומדת בתיכון נכון איזו כיתה :]
P PoP CoRn New member 12/9/04 #6 כן אני לומדת בתיכון הזה.. למה לעזאזל האתר נסגר?! אררר טוב תודה בכל אופן פשוט רציתי לראות מערכת שעות של כל מיני כיתות... ועוד כמה דברים... תודה בכל אופן..
כן אני לומדת בתיכון הזה.. למה לעזאזל האתר נסגר?! אררר טוב תודה בכל אופן פשוט רציתי לראות מערכת שעות של כל מיני כיתות... ועוד כמה דברים... תודה בכל אופן..