מישהו אולי יודע?

BoSco

New member
מישהו אולי יודע?

מישהו פה יודע מה אלה הסופות הלבנות של צה"ל נראה לי עם הסירנות הכתומות??? זאת סופה ממוגנת ירי בצבע לבן אני לא זוכר עם היא עם מספר רישוי צבאי או אזרחי אבל ראיתי פעם חיילים יוצאים ממנה ואני רואה אותה גם כל פיגוע שיש בטלוויזיה... מישהו יודע?

tomizaur

New member
גם לצוותי צילום יש סופות ממוגנות

אתה בטוח שזה לא צוות צילום עם אפודי מגן??

ישראל26

New member
קיים כזה דבר -אבל אינני יודע אם

מותר לאמר זאת כאן - ביטחון שדה . (לא משהו סודי כל כך אבל מי אני שאחליט מה סודי ומה לא ..)...

פשוט מאד.

זהו ג´יפ ממוגן, המסייע באבטח ישובים. תפקידו של הג´יפ לבצע פוטרולים מסביב לגדרות הישוב. במקרה של פיגוע, הכוחות של אבטחת הישובים מהראשונים להגיע לזירה, עקב היותם הכי קרובים למקומות הפיגועים. כמו כן, הג´יפים עם החובשים והסיוע הרפואי, נמצאים גם בג´יפים מהסוג שציינת. ואין כאן שום פרט של עבירה על בט"ש. לכל המזנקים וקופצים למיניהם. שבוע טוב

BoSco

New member
לא נראה לי שזאת עבירה....

אבל מוזר כי זה לא ג´יפים מיוחדים בשביל ישובים של קו התפר כי ראיתי גם כאלה בראש העין כפר סבא ואפילו בת"א! וזה לא היה צוות צילום כי לצוותי צילום מופיע האותיות TV בגדול על הרכב ולא ידעתי שיש להם סופות ממוגנות ירי למרות שראיתי שלצוות אחד יש האמר לבן לא יודע עם הם חובשים לא היה להם איזה סימן זיהוי מיוחד... וגם אם כן למה זה לא צבוע בצבעים של הצבא (חום אדמה) אלא בלבן ובלי סימן זיהוי של מגן דוד אדום כמו על רכבי חובשים צבאיים... ולמה רכב ממוגן ירי במרכז ת"א ולגבי זה שהיה בראש העין הוא שמר שם עם עוד רכבים צבאיים על בית של איזה אישיות כי הבית נראה כמו מבצר אבל אני לא זוכר מי הייתה האישיות... למישהו יש תשובה מדוייקת ונכונה שלא מסתמכת על המילה "אולי"???

למעלה