מישהו אולי יודע... את המילים לשיר פתיחה או את שמו? תודה
Y YaEl 15 New member 19/8/07 #2 נצל"ש - שאלת ../images/Emo58.gif היי, ראיתי הרגע את הפרק האחרון בעונה, ויש לי שאלה - מה תוצאות הסיסי שיליה של ג'וליה? תודה מראש
נצל"ש - שאלת ../images/Emo58.gif היי, ראיתי הרגע את הפרק האחרון בעונה, ויש לי שאלה - מה תוצאות הסיסי שיליה של ג'וליה? תודה מראש
G GaIi4697 New member 19/8/07 #4 נמ../images/Emo58.gif יש לילד שלה כזה.. Ectrodactyly [זה משהו כמו אקטרודקטלי אומשהו ] [אם הצלחתי לבטא את זה נכון זה אומר שראיתי את העונה הרביעית יותר מידי פעמים ] שזה כזה.. הממ זה נראה ככה > והמ זהו
נמ../images/Emo58.gif יש לילד שלה כזה.. Ectrodactyly [זה משהו כמו אקטרודקטלי אומשהו ] [אם הצלחתי לבטא את זה נכון זה אומר שראיתי את העונה הרביעית יותר מידי פעמים ] שזה כזה.. הממ זה נראה ככה > והמ זהו
G GaIi4697 New member 19/8/07 #5 והממ../images/Emo58.gif על אישה אחרת [מבוגרת] זה היה נראה ככה > למרות שכשהראו את קונר בתור המ ילד בן 14 זה היה נראה אחרת
והממ../images/Emo58.gif על אישה אחרת [מבוגרת] זה היה נראה ככה > למרות שכשהראו את קונר בתור המ ילד בן 14 זה היה נראה אחרת
G GaIi4697 New member 19/8/07 #3 A Perfect Lie - The Engine Room Make me beautiful Make me A perfect soul A perfect mind A perfect face A perfect lie
A Perfect Lie - The Engine Room Make me beautiful Make me A perfect soul A perfect mind A perfect face A perfect lie
M Mater of Puppets New member 19/8/07 #8 אחלה תמציתיות מת על הסדרה הזאת.. שחקנים מעולים ופסיכולוגיה מעולה. אני גם אוהב איך שהם יוצאים נגד אידיאל היופי, לא כל אחד מסוגל לעשות את זה בצורה טובה כל כך ושזה לא יראה נדוש.
אחלה תמציתיות מת על הסדרה הזאת.. שחקנים מעולים ופסיכולוגיה מעולה. אני גם אוהב איך שהם יוצאים נגד אידיאל היופי, לא כל אחד מסוגל לעשות את זה בצורה טובה כל כך ושזה לא יראה נדוש.