מישהווו יודע מה עושים עם טווינקיז? תשובות כגון "דוחפים לתחת" ימחקו מיד.
L Lorelai New member 8/10/03 #1 מישהווו יודע מה עושים עם טווינקיז? תשובות כגון "דוחפים לתחת" ימחקו מיד.
L Lorelai New member 8/10/03 #7 אבל חם? קר? מחממים את זה? חותכים באמצע ושואבים ת'דבר המוזר בפנים? לא באמת, אין לי מושג מה זה או.. איך אוכלים את זה.. אני אפילו לא בטוחה שזה טעים
אבל חם? קר? מחממים את זה? חותכים באמצע ושואבים ת'דבר המוזר בפנים? לא באמת, אין לי מושג מה זה או.. איך אוכלים את זה.. אני אפילו לא בטוחה שזה טעים
I I love you New York New member 8/10/03 #5 כן..... ברוכה הבאה! לשמרית שעדיין לא חזרה! היא רושמת במחשב של חברתה.... ועכשיו אני אנחנו חוזרים ב-14 או ב-15
כן..... ברוכה הבאה! לשמרית שעדיין לא חזרה! היא רושמת במחשב של חברתה.... ועכשיו אני אנחנו חוזרים ב-14 או ב-15
ג גלתו New member 8/10/03 #10 טווינקייייז... ../images/Emo99.gif טווינקיז זה טוווב... פשוט אוכלים, קחי ביס איך שבא לך ומאיפה שבא לך - לא צריך לחמם, זה חטיף לכל דבר! זה ממששש טעים, אבל תיזהרי לא לאכול יותר מדי כי זה משמין באותה מידה!
טווינקייייז... ../images/Emo99.gif טווינקיז זה טוווב... פשוט אוכלים, קחי ביס איך שבא לך ומאיפה שבא לך - לא צריך לחמם, זה חטיף לכל דבר! זה ממששש טעים, אבל תיזהרי לא לאכול יותר מדי כי זה משמין באותה מידה!
ג גלתו New member 9/10/03 #16 אה, לא ידעתי שצריך להביא קורות חיים בשביל להעיר הערה... אני גל מפרדסיה, כיתה י"א קפצתי לביקור, נעים מאוד או משו
אה, לא ידעתי שצריך להביא קורות חיים בשביל להעיר הערה... אני גל מפרדסיה, כיתה י"א קפצתי לביקור, נעים מאוד או משו
B BubaAa New member 9/10/03 #18 ברוכה הבאה אנשי פרדסיה תמיד מתקבלים בחום למרות שזה לא בדיוק המקום שלנו פה..
L lil bad ridin hood New member 9/10/03 #13 ממצב גל? ../images/Emo9.gif נזכרתי עכשיו שלימדת אותי מה זה החטיף שוקולד הזה שהוא מו מארס, בדרך לעיר הבירה
ממצב גל? ../images/Emo9.gif נזכרתי עכשיו שלימדת אותי מה זה החטיף שוקולד הזה שהוא מו מארס, בדרך לעיר הבירה
ג גלתו New member 9/10/03 #15 חחחחח... ../images/Emo6.gif שירההה... מניינים? תחום ההתמקצעות שלי הוא חטיפים, לא ידעת? אויש, זה לא כ"כ טוב במחשבה שנייה...
חחחחח... ../images/Emo6.gif שירההה... מניינים? תחום ההתמקצעות שלי הוא חטיפים, לא ידעת? אויש, זה לא כ"כ טוב במחשבה שנייה...
L lil bad ridin hood New member 10/10/03 #19 חחחח דווקא אחלה מקצוע לחיים ../images/Emo3.gif תפתחי אותו