מישהוא שיקשיב

נסיכה 5

New member
מישהוא שיקשיב

היום בידיוק לפני שבועיים אני סופרת את הימים כאילו אני מחכה לחגוג יום הולדת או משהוא , אך למען האמת זה דווקא לא כל כך משמח , \החבר עזב אותי אחרי שנתיים בערך בשבועיים האלה הספקתי לבכות ולהתאבל כאילו מישהוא חס וחלילה מת לי, באמת הרגשה שבא להקיא את הלב, בשבועיים ירדתי 5 ק"ג כי אין לי תאבון, למרות שאחרי כמה ימים כבר הרגשתי יותר טוב אפילו נכרתי מישהוא למרות שזה לא זה הלב שלי לא מוכן לקבל אף אחד אחר, אבל לפחות חייכתי והרגשתי טוב ושלמה עם עצמי בזכות עצמי לבד בלעדיו,אמרתי לעצמי כל הכבוד ועכשיו שוב אותה הרגשה מסתבר שהיא לא נעלמה היא רק נדחקה לזמן מה, אני מקווה שזה יעבור מהר כל כך כואב אני לא יכולה לסבול את זה עוד הרבה זמן...שיעבור כבר

shoosha1

New member
מרגישה ממש כמוך ...

כל כך קשה שאני לא יודעת איפה להתחיל .. ובנוסף יש לזה עוד כמה תוספות .. (אני יום אחרי פרידה)

shoosha1

New member
ממליצה בחום ...

תורידו את השיר של דויד ברוזה "אל תשאלי אם אני אוהב".. שיר מקסים .. (אצלי הוא מבוצע עם נמרוד לב )

shoosha1

New member
לא יאומן איך שירים יכולים להשפיע

להשפיע עלינו .. אני יודעת שהשיר הזה מעלה זיכרונות לכל אלה שכרגע נמצאות בשלבי פרידה.. אבל משום מה כרגע השיר הזה נותן לי תקווה.. מקווה שגם לכם הוא יעשה את זה.. :)

נסיכה 5

New member
אינה ושושנה

אינה תודה זה משפט נכון שכרגע חולף מאוזן אחת לאחרת אין מה לעשות זה כואב עכשיו ונדמה שאין תרופה.. שושנה יקירתי מעכשיו אני ואת נדבר מתי שתרצי, מבטיחה לכתוב לך יקירתי אני בטוחה שהלילה לא תשני וגם אתמול לא ישנת ויהיו עוד כמה כאלה אבל ביחד נשכח מהם ונעבור הלאה , אני מנסה לעודד את עצמי ואותך ביחד כי כרגע ההרגשה כל כך קשה והמחשבה שמחזקת זה התקווה שהכאב לא ימשך לנצח הוא יחלוף מתי שהו זה חייב להיות ככה לא? תכתבי לי שלך נסיכה

shoosha1

New member
זאת שושה ....

אצלי המצב קצת שונה. אני וחבר שלי נפרדנו אחרי כמעט שנה. בנוסף לזה אני בתקופה נוראית עכשיו בחיי וכל זה רק מחמיר את המצב. מה שבטוח שאני כרגע במצב נפשי מאוד לא טוב. (תמיד הייתי אדם מאוד אופטימי וחיובי)

נסיכה 5

New member
שושנה

אני מכירה את התחושה כי כשמשהוא נופל פתאום הכל בא ביחד ונדמה כאילו זה מכוון, לכולנו יש בעיות נוספות גם בלי הפרידה המכאיבה הזאת, אבל יקירתי עלייך לקום בבוקר ללבוש את מיטב בגדייך להתאפר ולהבין עד כמה את יפה ומושכת... קחי איתך חברה אולי לבית קפה או משהוא אחר שאת אוהבת לעשות... וקדימה נלך יחד לצוד את הגבר הבא שיעשה לנו הרבה יותר טוב ממה שהוא ידע לעשות.... ואז כשיהיה טוב מהבחינה הזאת אני בטוחה ששאר הדברים יתגמדו.. ויהיו יותר קלים, אז אני מחכה לדיווח.. שימי מוזיקה קומי מהמיטה ויאללה, עשינו עסק? אם את מצליחה אני אחרייך מחכה לתשובה..

shoosha1

New member
נסיכה..

הכינוי הוא שושה... נסיכה .. לא, הכל גם קצת נפל לפני כן, אבל עכשיו זה פשוט בלתי נסבל ואיתו כל העולם היה נסבל יותר, והיה בשביל מה לחיות. תראי שלא תביני לא נכון... אני גם הייתי בעד הפרידה אבל פשוט לא יכולה להתמודד איתה.. הרעיון שלך היה מתאים ועוזר אם היו פה חברות ולא כולן היו בצבא. מקווה שבכל זאת אני אמצא את האור איפה שהוא..

נסיכה 5

New member
שושה נסיכה

גם כל החברות שלי לא בסביבה רובם בחו"ל בטיול ומי שכבר נמצא רוב הזמן עסוק בכל אופן את תמצאי את האור נמצא אותו ביחד, אני מסכימה שצריך לבכות כדי לשחרר את הכאב גם אני בוכה המון וגם אני הייתי בעד הפרידה ועדיין קשה לי להסתדר איתה אבל בלב אני יודעת שהזמן יעשה את שלו ואני עוד יסתכל אחורה בחיוך עמום... ועוד קושי ,שנינו גרים ממש קרוב בעיר קטנה כך שיוצא לי לראות אותו לעבור לצד השני של הכביש ולא להביט לאחור זה ממש קשה אני פוגשת אנשים שקשורים אליו כל הזמן וזה לא מניח לי... אני חולמת עליו בלילות.. אך שושנה יקרה יחד נחלום על נסיך החלומות. מאיפה את?

סיון b

New member
האמת היא שאני לא מסכימה עם זה...

אני, באופן אישי, לא מסכימה כל כך עם זה כי הבכי והדמעות באות כשכואב. אין צורך שמישהו יגרום לך לבכות ע"י פגיעה או משהו. הבכי הוא תגובה טיבעית שלנו לכאב, אובדן ואבל. אני נמצאת כרגע חודש אחרי פרידה ממישהו שיצאתי איתו. הוא לא פגע בי. כל כך לא. לפעמים אני חושבת שעדיף שכן היה כדי שיהיה לי יותר קל, אבל הוא לא. ובכיתי המון. הוא לא צריך לעשות שום דבר בשביל שאני אבכה. הוא לא צריך לגרום לשום דבר. מספיק שאת אוהבת מישהו ונפרדת ממנו בשביל שתבכי..... זוהי דעתי.

הכוונה במשפט הזה היא לא דווקא לפגיע

אלא שמי שבאמת מגיע לו שתבכי בגללו ומישהוא שבאמת שווה אותך הוא זה שיעשה הכל כדי שלא תבכי. ונכון הבכי והדמעות באות כשכואב אבל מי שמגיע לו שתבכי בגללו לא יגרום לך להרגיש כאב. ואם את אכן מרגישה כאב בגלל מישהו אז הוא לא שווה את זה!

סיון b

New member
אוקיי,

הבנתי את הכוונה שלך, אבל אני עדין לא מסכימה. נכון שיגברים שבאמת באמת לא שווים שתבכי בגללם. יש גם גברים שכן שווים, ונכון שהם לא יגרמו לך לבכות ולא יגרמו לך לכאב. הכאב יגרם לבד. הוא יכול להיות הבן אדם הכי מקסים בעולם, והכי שווה בעולם, אבל הכאב יגרם לך לבד!!! ואת תבכי כי כואב לך, ולא משנה מה הוא ניסה לעשות כדי שלא תבכי, אבל עד כמה הוא יכול להצליח למנוע את הדמעות אם אתם לא ביחד וכואב לך? הרי אין תרופת פלא... אז את בוכה.... גם אם הוא עושה הכל כדי שלא....

גרא.

New member
מה שאת מרגישה,מכונה דכאון תגובתי,

מעין תגובה של אבל על אבדן חבר קרוב,אחרי חברות שנתיים.כפי שאת מתארת, את כבר בדרך לצאת מהתחושות הללו.אחת הדרכים להתמודד עם הכאב,זה לחשוב, ואולי עוד קצת על חבר חדש..

למעלה