מישהוא שיעזור לי... אני חייבת אתרים על גוד שארלוט ועל בנג'י פליז מישהוא הלפ מי
ג גוד שרלוט New member 9/1/05 #1 מישהוא שיעזור לי... אני חייבת אתרים על גוד שארלוט ועל בנג'י פליז מישהוא הלפ מי
© ©Gc 4 eVeR© New member 9/1/05 #2 קרןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo99.gif../images/Emo95.gif הייייייייייי זאת שחר.. אממ תכנסי לקישורים יש שם מלאאאאאאאאאאאא אתרים!!!
קרןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo99.gif../images/Emo95.gif הייייייייייי זאת שחר.. אממ תכנסי לקישורים יש שם מלאאאאאאאאאאאא אתרים!!!
ג גוד שרלוט New member 9/1/05 #3 ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif תנקס שחר נשמה עזרת לי מאוד נדבר אחר כך טוב אני רצה עם חברות לקניון בי!!
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif תנקס שחר נשמה עזרת לי מאוד נדבר אחר כך טוב אני רצה עם חברות לקניון בי!!
E EleVaTioN New member 10/1/05 #4 בורכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif וכפי ששחר ציינה, אתרים יש בקישורים
A A Lovato New member 10/1/05 #5 ממממ....את יכולה גם.. דרך:GROUPS.MSN.COM משו כזה ואז להקליד שם בנג'י מאדן או גוד שארלוט.. וזה בעיקרון אתרים של מעריצים.. אבל בדרך כלל באתרים של מעריצים אפשר למצוא את כול התמונות, ציטוטים וכ'ו!!
ממממ....את יכולה גם.. דרך:GROUPS.MSN.COM משו כזה ואז להקליד שם בנג'י מאדן או גוד שארלוט.. וזה בעיקרון אתרים של מעריצים.. אבל בדרך כלל באתרים של מעריצים אפשר למצוא את כול התמונות, ציטוטים וכ'ו!!