מישהוא מכיר

manic_subsidal

New member
מישהוא מכיר

את BRAIN מהלהקה: PRIMUS והאם זה נכון שהוא מהמתופפים הטובים ביותר בעולם?

Starway

New member
האם זה נכון???

מה זאת אומרת האם זה נכון שהוא אחד מהמתופפים הגדולים בעולם?? הכל זה לפי הטעם... אני דיברתי עם אנשים שחושבים שטראביס מבלינק הוא המתופף הטוב בעולם.. אז מה... אתה מחליט בשבילך מי המתופף הטוב בעולם... למשל אני, ממש לא מדרג את מיק פורטנוי כאחד מהמתופפים הגדולים בעולם!!! כן אני יודע, שערוריה... כי אני לא מתחבר לסטייל שלו (אף על פי הטכניקה המדהימה...) אני מעדיף את אומר חאקים על פניו או את בילי קובהאם... תשמע ותחליט לעצמך...

manic_subsidal

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif../images/Emo52.gif

וואי בחיים שלי לא ראיתי מישהוא מתעצבן כלכך מהר מהודאה כלכך מפגרת וחסרת תועלת... כולה שאלתי אם הוא נחשב לטוב או לא.. לא יודע אין לי כל שמץ של מושג אני רק אוהב מאוד את primus ועניין אותי לדעת

Starway

New member
מתעצבן??../images/Emo24.gif

זה הכול מתוך האהבה... רק קצת מציק לי שאנשים לא חושבים בשביל עצמם... אתה צריך את החברה שיגידו שהוא טוב??? אם אתה אוהב איך שהוא מנגן אז מבחינתך הוא מתופף טוב... באמת שאני לא מתעצבן... רק מנסה להבהיר נקודה חשובה. מקווה לקבל חיבוק בחזרה...

manic_subsidal

New member
../images/Emo24.gif

צמע פורום של מתופפים אתם אמורים להבין אני אישית מת עליו.. אבל בעולם של מתופפים הוא יכול להחשב לאפס. וזה מעניין אותי לדעת עם הוא נחשב לאפס או למישהוא שווה זה הכל

Starway

New member
בעולם של המתופפים...

דווקא אהבתי את הרעיון... בלי שכנים קרציות, הורים עצבניים ותיק במשטרה... החלום האמריקאי...

למעלה