מישהוא מכיר את Coolio?

Big 7

New member
מישהוא מכיר את Coolio?

היום השגתי תדיסק שלו El Cool Magnifico שיצא השנה! אין לי מושג מתי כי אף פעם לא שמעתי עליו....אני שומע כרגע את הדיסק והוא נחמד מאוד,למישהוא יש חומר עליו??

Altryne

New member
אתה לא שמעת אף פעם את

Gangsta paradise??? אני די בטוח ששמעת כי זה ממש אבל ממש קלאסיקה...

Big 7

New member
לא,אני לא צוחק(לצערי)

אל תהרגו אותי או משהו...אבל אף פעם לא שמעתי עליו....יש לכם מידע עליו?

אני מאד מקווה שאתה צוחק

קוליו הוא אחד היותר מוכרים בעולם הראפ....... אני בשוק שלא שמעת עליו עד עכשיו הוא עשה את אחד הלהיטים הכי גדולים של שנות ה-90 (gangsters paredise)שטחן את האמ אמא של האם טי וי ואפילו תפס חזק מאד בארץ ועוד הרבה להיטים מאד מפורסמים במשך השנים כמו ooh la la c u when u get there hit em´ high(ביחד עם בי ריל מת´ודמאן באסטה ריימס ואל אל קול ג´יי) ועוד כמה שלא עולים לי לראש אני לא מאמין איך שמעת עליו רק עכשיו ועד עכשיו הוא היה אומן אלמוני בשבילך תתבייש לך חור ענקי בהשכלת ההיפ הופ שלך מדהים איך אנשים בפורום הזה כל כך מתיימרים ליהיות מבינים גדולים וכשזה מגיע לאומנים כמו קוליו לעזאזל אני אפילו לא יודע לתאר כמה שזה מגוחך וזה מאד מגוחך אומן שרץ מ94 קרע את המצעדים עם הלהיטים שלו ולא מכירים אותו

rockninja

New member
לא צריך לקחת את זה כל כך קשה

אז הוא לא מכיר אותו... תהרוג אותו וזהו. אז מה?! ביג דיל

Big 7

New member
מי הרשה לו?

תאמת הדיסק באמת לא מציאה גדולה...אחרי שיחה קטנה עם אומריטוטו גיליתי שאני דווקא כן מכיר אותו אבל לא ידעתי את הכינוי שלי(חור בהסכלה)

KKANY

New member
חדש../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם כן חדש הוא היה זמר ראפ קטלני שנרצח מלפני כמה שנים מה אתה לא מכיר יש לו שירים הכי טובים אולי

KKANY

New member
כן

זה סיפור ידוע מאוד תגיד לי אתה שומע בכלל ראפ???????????????????????????

Da Judge

New member
חחחחחחחח וזה בא מבנאדם

שקרא לאקזיביט להקה... איך אני אוהב את הערסים החמודים האלה

Big 7

New member
מה זה ראפ?מי זה טופאק?

חחחחח צחקתי איתך ברור שאני יודע מי זה טופאק...וראפ תאמין לי אני שומע...

ליב Liv

New member
../images/Emo26.gif עוד משהו על קוליו.. ../images/Emo36.gif

הוא הופיע בארץ ביולי 1999 בגני התערוכה.. שבק ס חיממו אם אני לא טועה.. נראה לי שברי סחרוף גם הופיע לפני כן.. אהה וגם ההופעות היו בחינם.
היה סוף הדרך!
ההופעה הייתה ביום חמישי.. היא הייתה משודרת בגלגל"צ ואח"כ בעייסק שחור לירון וקוואמי ראיינו את קוליו!
Its Too Hot.. Its Too Damn Hot

KKANY

New member
שאלה??

אפשר להשיג את הראיון או ההופעה בסרטון או לשמיעה או לקריאה או בכל צורה אחרת

למעלה