מישהוא יודע?

מישהוא יודע?

אני סובלת מפטריה בצפורני הרגליים. אני פוחדת שבעלי וילדי ידבקו ממני, ומעונינת להתפטר מהדבר המכוער הזה. רופאת עור רשמה לי כדורים לטיפול בפטריה, אך שמעתי שהם מזיקים מאוד לבריאות ובעיקר לכבד. האם אין טיפולים חיצוניים שמסוגלים להתגבר על הפטריה? או טיפולים אלטרנטיביים? מיואשת!!!

מורטוב

New member
פיתרום לפיטרי-ה

ראשית עלי לצין בפנייך את שמן עץ הטי שהוא אנטי פיטריתי כמו כן יש פורמלות של צמחי מרפא שמסוגלים לתת מענה לזיהום הפיטריתי אם תרצי תוכלי להגיע ולקבל טיפול בברכה יאיר הרבולוג ארמותרפיסט ורפלקסולוג

avorly

New member
פטריה בצפרני אצבעות הרגליים

ישנה תערובת של שמנים שמאוד יכולה להועיל, אך רצוי לפנות למטפל/ת מאזורך ולא לנסות שמנים לבד. ככלל - את שמן עץ התה ניתן למרוח ללא דילול, אך לא תמיד הוא יעזור.

כמה תשובות

ראשית חשוב לזכור שאם זו פטריה ארוכת שנים סיבר להניח שמקורה הינו קנדידה וזה שווה בדיקה. בכל מקרה , ההמלצה שלי היא להשרות את הרגל במים חמימים עם אקונומיקה , אח"כ לגזור את הציפורן כמה שניתן ( עד הכאב ולא יותר..) ולטפטף 2 טיפות שמן עץ התה - איכותי.. חשוב לחזור על הפעולה במשך חודש עד שהפטריה נעלמת והציפורן גדלה מחדש. אח"כ חשוב לדאוג לאיורור טוב של הרגל ולנקיונה. אם אחרי טיפול זה בכ"ז חוזרת לה הפיטריה - ממולץ לגשת לטיפול מעמיק יותר. בהצלחה יעל

פטריות בציפורניים

קיים מוצר של חברת "סאנריידר" ושמו "תרחיץ לשטיפת פירות וירקות" עשוי אך ורק מצמחים ומיועד לשטוף מהם את חומרי ההדברה והבקטריות שימוש: כל ערב לשטוף את הרגליים (בלי אקונומיקה) ואח"כ לטפטף טיפה על כל ציפורן התוצאות לא יאחרו לבוא מצ"ב קישור לאתר (באנגלית)

lordjek

New member
לפני שכולם יקפצו עלי

כי ציינתי שאינני תזונאי, אבל אזכיר פה תזונה - רוב ידידי שכן עוסקים תחום, בערבים ופתוחים ובהרצאות, כאשר נשאלים על בעית הפטריות, וענים כי הפטריות בכל הגוף ניזונות מן הסוכר שבדם. הורדת כמות הסוכר בדם על ידי דיאטה נכונה יכולה לפתור את הבעיה.

למעלה