מישהוא יודע?

מישהוא יודע?

אני סובלת מפטריה בצפורני הרגליים. אני פוחדת שבעלי וילדי ידבקו ממני, ומעונינת להתפטר מהדבר המכוער הזה. רופאת עור רשמה לי כדורים לטיפול בפטריה, אך שמעתי שהם מזיקים מאוד לבריאות ובעיקר לכבד. האם אין טיפולים חיצוניים שמסוגלים להתגבר על הפטריה? משחות למיניהן שמסוגלות לרפא את הציפורניים, או טיפולים אלטרנטיביים? מיואשת!!!

ממתי

New member
טיפולים בפטרת

חיצוני: בטרפן - לק הנמרח על הציפורן והמכיל חומר אנטיפיטרייתי. חייב מרשם רופא. אגיספור אוניקוסט - ערכה המכילה משחה פצירה ופלסטרים. המשחה מכילה שני חומרים: האחד, ממיס את הציפורן. השני, תרופה נגד פטריות. בטיפול מסירים את הציפורן ונותנים לה לצמוח מחדש כשהיא נקייה מפטריות. בעניין הכדורים, הם אכן מזיקים אך המדובר בשימוש ממושך. בד"כ במסגרת טיפול רגיל (שבועיים עד חודש תלוי בכדורים) אין סכנה אלא אם כן ידועה מחלת כבד קודמת או בעיה אחרת בתפקודי הכבד. כטיפול משלים אפשר להשתמש בשמן עץ התה ולהיעזר בכדורי ח´ קפרילית ופרוביוטיקה (אסידופילוס למינהם). אפשר גם לבצע חיפוש בארכיון הפורום (להקליד "פטריות") ולעיין בתשובות קודמות לשאלות דומות.

פטריות בציפורניים

קיים מוצר של חברת "סאנריידר" ושמו "תרחיץ לשטיפת פירות וירקות" עשוי אך ורק מצמחים ומיועד לשטוף מהם את חומרי ההדברה והבקטריות שימוש: כל ערב לשטוף את הרגליים (בלי אקונומיקה) ואח"כ לטפטף טיפה על כל ציפורן התוצאות לא יאחרו לבוא מצ"ב קישור לאתר (באנגלית)

פטריות בציפורניים

קיים מוצר של חברת "סאנריידר" ושמו "תרחיץ לשטיפת פירות וירקות" עשוי אך ורק מצמחים ומיועד לשטוף מהם את חומרי ההדברה והבקטריות שימוש: כל ערב לשטוף את הרגליים (בלי אקונומיקה) ואח"כ לטפטף טיפה על כל ציפורן התוצאות לא יאחרו לבוא מצ"ב קישור לאתר (באנגלית)

למעלה