מישהוא יודע?

מישהוא יודע?

איפה ניתן לימצוא מודעות בעיתון לגבי אודישנים(שם העיתון)או אתר אינטרנט בנושא? או סוכנות זולה. תודה מראש.

tommy walker

New member
מישהוא יודע!

בד"כ לא מוצאים בעיתון מודעות לגבי אודישנים,אלא אם כן זה למשהו חובבני או סרטי סטודנטים למיניהם. כדי לדעת ולהישלח לאודישנים עליך להיות רשום בסוכנות מסוימת. עצם ההרשמה לסוכנות,והקיום שלך במאגרים שלהם לא עולה כסף,לכן המונח "סוכנות זולה" לא ממש רלוונטי. מה שכן,כל סוכנות גובה אחוז מסוים (משתנה מסוכנות לסוכנות) ממשכורת שאתה מקבל בעבור השתתפות בכל דבר שהתקבלת אליו כתוצאה מהעובדה שהסוכנות שלחה אותך אליו. כלומר , אתה משלם בעבור עבודות שקיבלת דרכם. אגב,מה שכתוב כאן נכון לגבי סוכנויות שחקנים רגילות ולא סוכנויות ניצבים וביטים, ששם לפעמים זה טיפה שונה אבל אני לא בטוח.

תודה אבל...

אולי בכול זאת יש עיתון שבו יש אודישנים?(לא איכפת לי איזה). ויש לך שם של סוכנות לתת לי?

tommy walker

New member
ממממ......

אין דבר כזה עיתון עם אודישנים אין עיתון מיוחד לזה וגם בעיתונים הרגילים אין כאלה דברים. יכול להיות שפעם בהמון זמן יפרסמו איזה משהו,אבל זה לא שאני יכול להגיד לך איפה זה יפורסם כי לא אני זה שמפרסם את זה. לפעמים כשמחפשים ילדים למחזות זמר אז מפרסמים מודעות במדורי הבידור של העיתונים אז פשוט תסתכל שם מדי פעם אולי. ושמות של סוכנויות יש מפה ועד הודעה חדשה (אם תדבר איתי בפרטי אני אוכל לתת לך). השאלה היא אם יש לך ניסיון במשחק וכו´ או כשרון מסוים..? :)

actress

New member
הוא שואל כמעט כל יומיים זה כבר דרך

קבע הוא שואל ונתנו לו כמה פעמים וממשיך לשאול, אני כבר לא מתייחסת לשאלות שלו.

באמת סליחה...וגם...

לא קיבלתי מימך תשובה מורחבת,ואני אשתדל לא לפרסם הודעות כאלה,לא צריך לעקוץ אותי,אני פשוט נורא רוצה אודישן מעניין זה הכול.אגב כן יש לי ניסיון בנוני,ואני מאמין שיש לי כישרון קטן...אני אצור איתך קשר.

למעלה