מירס

• פותח הנושא jo47
  • פורסם בתאריך

jo47

New member
מירס../images/Emo18.gif

אני שוקד היום על הגשת תביעה משפטית נגד מירס עקב שרות גרוע שלהם ושל SDM. שנה שלמה אני מתלונן על בעיות קליטה, ניתוקים בשעת שיחה ושיחות מקוטעות. בחודש דצמבר אמרו לי שבינואר-פברואר יתקינו אנטנה באזורי אולם לאחר כחודשיים הודיעו לי שארכוש מגבר, אני סירבתי לרכוש מגבר וביקשתי שיבטלו את ההתקשרות שלי איתם. אני דיברתי עשרות פעמים עם שרות הלקוחות שלהם אל ללא הועיל. זה שנה שמירס מתחמקת ממני (כל שיחה מבטיח/ה נציג/ת שירות שיגיע אליי נציג אך לא דובים ולא יער) ובינתיים אני משלם על שירות שאני לא מקבל. בשיחה האחרונה שניהלתי עימם זה היה עם מנהל בכיר במירס בשם אבי, אשר אמר לי במילים הללו: "זה מה יש! אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה". אנו הצרכנים לא נהיה בני ערובה של חברות הסלולר, אנו משלמים על שרותי תקשורת ואם החברה לא מסוגלת לספק שרות היא צריכה להחזיר את הכסף על המכשירים, לבטל את העיסקה ולפצות על עוגמת הנפש שנוצרה. עלי לציין שחברת סלקום נהגה אחרת. לשכן שלי היתה בעיית קליטה והוא קיבל מגבר שממוקם בביתו, החליפו לו את המכשירים שלו ופתרו לו את הבעיה. אני רוצה לציין שהטלפונים הסלולרים שלי הם כלי חשוב בעבודה שלי והאנשים שעובדים בחסותי גם מחוברים למירס ולהם יש בעיות דומות. אני והאנשים הקשורים אלי הצטרפנו לתכנית "לדבר בחינם" ב- 057 והחברה שינתה את התכנית. לי הם עשו טריק: היה לי מכשיר I-85-S שעשה בעיות לאחר דקת דיבור הייתי מתנתק ולא יכול להתחבר למשך 5 דקות. נציג החברה הגיע אליי הביתה והציע להחליף לי את המכשירים ואמר שבעקבות זאת הבעיה תסודר והיה תנאי שאני צריך לחתום לשלוש שנים מחדש אולם הבעיה לא סודרה. אם כל זה לא מספיק, בחודש יולי 2002 שינו לי את התכנית והגבילו אותי ל 1000 דקות באותו מחיר. לפרטים בדואר אלקטרוני : [email protected]

למעלה