מירן בבקשה

מירן בבקשה

תרשום שם למעלה ליד הבאנר, 'כניסה מעל 20!' זיינו לי ת'מוח כל הילדים האלה כאן. ב-בקשה גדולה. והודעה לכל הגולשים: מי שמצטרף להצהרה שלי נא הוסף חומתת אחרי :)

לא מבין את הבקשה שלך

ראשית, אין פה הרבה הודעות של ילדים. נכון, מידי פעם עולות הודעות טפשיות אבל זה כנראה חלק מאופיו של פורום פתוח, כל אחד יכול לכתוב כל עוד זה רלוונטי לנושא. ככל שיותר אנשים רציניים יכתבו ויכתבו יותר, ההודעות הפחות רציניות יקבלו פחות ביטוי. זהו תהליך איטי שקורה כל הזמן, בו מתווספים עוד חברים לפורום והדיונים נעשים יותר ויותר מעניינים. אני רוצה להדגיש שאני מקווה מאוד שאתה לא מתייחס להודעותיו של איטן שלמרות גילו הצעיר תורם מאוד לפורום גם מדעותיו וגם מהיצירתיות שלו. הודעות כמו ההודעה הזאת שלך לא תורמות בכלום לפורום ורק עלולות לגרום לאווירה לא נעימה, אף על פי שאני נותן לך את הקרדיט שכוונתך הייתה טובה ואתה רוצה לשפר את איכות הפורום. אני מציע שבפעם הבאה תפנה אלי באמצעות המסרים האישיים, בסדר?

haddar

New member
יהודים לא להכניס

לא תרמו כלום לפורום בינתיים. וגם אנשים מתחת ל- 1.70, אני ממליצה, להשאיר בחוץ. ואה כן, המשופמים, גם הם לא מי יודע מה תרמו לדיון הקולח... אני הייתי מציעה להעביר אותם לפורום פרסומות יחודי רק להם. אנשים שתומכים במלחמה עם עיראק יכולים רק להזיק, וגם כאלה שתמכו בשמיר, וכל מגדלי הנענע בבית ופרחים בגינה - אלה שעוד לא התאבדו כמובן, ומועמדים להתאבדות יועילו מעט מאוד. מירן, לתשומת לבך!

OrenJuice

New member
גם אני?

אין לי בעיות גיל, בגילי המופלג, אבל בגובה אני די בינוני. אז מה קורה עם מי שגובהו בדיוק מטר ושבעים? אגב, מצטער מראש אבל, אני מודה שאני גם מגדל נענע במרפסת. אבל לא חשוב, זה שאני כושי ממבו מחפה על כל השאר, לא ככה בנות?

אורן אתה מנסה לזמבר את הצ'אט

חוץ מצה אתה לא מגדל שום נענע כי אין לך מרפסת :))) רגע, אני הרוסי היחיד שמדבר כאן הצ'אט??? אז אפשר להסתלבט עלינו, מקובל עליי.

למעלה