למירי!!!
שלום! כל כך חבל שלא פגשתי אותך ביום שלישי... בטח ראית כמה נידנדתי ליום טוב ולדב. אני באמת מרחמת עליהם. לא כ"כ ראיתי שיום טוב נשבר,הוא ניסה בדרכים חלופיות להראות לי שאת כאן אבל לא רוצה שאכיר אותך... (בתחילה הוא אמר לי שאת לא נמצאת-סלחתי,יום טוב!) אחר כך בגלל שדב אמר לי לפני כן שאת נמצאת אז בדיוק שכששניהם היו ביחד באתי אליהם ואמרתי שאחד מהם משקר לי ואז יום טוב הודה והסביר לי שוב אחרי כל ההסברים והניסיונות של דב לשכנע אותי שאת רוצה להישאר אנונימית....אבל אני עדיין טוענת ש... ז-ה ל-א פ-י-י-ר ! ! ! את עכשיו מכירה אותי ואני לא אותך... את יכולה לשאול את יפעת ואת אמה כמה הייתי עצבנית. הם אמרו לי עוד כמה זמן והיא תגלה את עצמה...אבל עד שהייתה לי הזדמנות... אני רוקדת אצל בתיה. במקרה, בגלל שיום טוב הגיע למקום שיותר קרוב לי מבאר שבע, ועד שההורים שלי הסכימו (באותו זמן טענו שמסתובב מחבל או מישהו באיזור השרון והסביבה) -לא הייתה להם ברירה... מתי עכשיו אוכל לפגוש אותך? אחרי שתסכימי לגלות את עצמך בפני חברי הפורום!? המקרה עם יום טוב היה נדיר..כמובן שאם הוא יגיע לת"א אני אבוא... אבל קודם צריך לשלוח מרקיד לחופש (בצחוק) או לחו"ל... אז באמת.. מתי עכשיו אני אפגוש אותך?