מירי

מירי

אינני מבינה מדוע את מקפידה לשמור על מסתוריות שכזו באשר לזהותך, ולטפח את תדמית הרואה ואינה נראית. כלומר, לא פעם את מספרת על הרקדות שהיית בהן, וראית את חבר הפורום הזה, וחבר הפורום ההוא, ונראה שאת שואבת הנאה מכך שאותם חברי פורום שראית אינם מכירים אותך ואינם מזהים אותך. כפי שסיפר יום טוב לגבי ההרקדה שבה שאלו אותו כולם מי את - והוא כמעט נשבר.. אבל לא סיפר. מדוע לא בעצם? את גם נמנעת מלספר על עצמך - כל פעם שעולה שאלה בפורום לגבי זהותך, את מתחמקת באמצעות ציטוט מילות שיר זה או אחר. נכון, אני יודעת, גם אני נכנסת בשם בדוי ואיש אינו יודע מי אני, אבל מצד שני - אינני "מנפנפת" בכך שראיתי את זה וראיתי את ההוא, כשאני שומרת על אלמוניות. שיהיה ברור - אין כאן ביקורת, אלא פשוט סקרנות אמיתית - מדוע החשאיות?

CARMEL EZRA

New member
לבריזה הנבונה. יכול להיות שזה חלק

אופיה של מירי לחוד לנו חידות כדי שנפתור אותן. אני בכל מקרה לא שאלתי אף אחד מהפורום מי זאת מירי ואני מנסה בכוחות עצמי לאתר אותה.

אני מציעה

שבהרקדה היום ברעננה תנצל רגע של שקט, ואז תצעק "מירי". מן הסתם תהיה יותר מאחת שתסתובב, אבל לפחות תצמצם את האפשרויות..

מירי ברעננה

יופי, אני אהיה היום בהרקדה ברעננה (הכוונה להרקדה של שלום עמר?) אז אם מישהו יצעק "מירי" אוכל גם אני לראות מי זאת

CARMEL EZRA

New member
לבריזה הנבונה. חבל על הזמן. ניסיתי

כל מיני תכסיסים ולא גיליתי כלום. אני מרים ידיים, אמשיך לרקוד אצל שלום עמר ברעננה אבל את מירי לא אגלה. רבע ממספר ברוקדות היו עם שיער שופע בלונד ועיניים כחלחלות ובריקוד עצי הצפצפות אף רוקדת לא הונפה למעלה כאשר עצרתי באמצע הריקוד ובקשתי סליחה מבת הזוג שלי בריקודים שלא הבינה מה אני מחפש ומה קרה לי פתאום. היה קטע מצחיק שהרגיז את המרקיד שלום עמר, אחד הרוקדים כתב על לוח הבקשות בעמודה של ריקודי מעגל עצי הצפצפות ועמר מיד מחק אותו והכריז מי עשה דבר כזה, שימו לב. אני כמובן הלכתי ללוח ורשמתי אותו מחדש בעמודה הנכונה ובצורה ברורה בהתחלה. מירי כנראה חשבה לעצמה כנראה זה עזרא שכתב את הטעות מה הוא חושב שאני... , היום הוא מבולבל ועוד שהיום הוא חדש בחוג הזה אז נסלח לו על הטעות.

CARMEL EZRA

New member
לבריזה אני בקושי פותח את הפה אז את

מציעה לי שעוד אצעק. דרך אגב אני גם לא יכול לצעוק כי יש לי בעיות קשות עם השיניים שלי. אני כותב את זה בפורום כי מי שרואה אותי חושב שאני עצוב וחלק גם שואלים אותי למה אני עצוב. זה בכלל לא כך ,אני לא עצוב. הסיבה של המראה הקפוא שלי היא בעיית השיניים המתמשכת שעדיין לא נפתרה ולא מאפשרת לי מבחינה פיזית לחייך בלחיים. בתוכי אני כן מחייך למרות שלא חסרות לי בעיות קשות מאד.

לעזרא החביב

גם אם אתה נראה עצוב וסובל מכאב שיניים, כולם יודעים כאן בפורום שאתה איש נהדר, נשמה טובה, ומשתדל לסייע ולעזור לכולם ככל יכולתך. שתהייה לנו בריא, עזרא. מירי.

האם זה באמת חשוב ?

כמדומני, רוב משתתפי הפורום אנונימיים. זאת אחת ממטרות כל פורום באינטרנט. מתן אפשרות להתבטא בלי להחשף. חשבתי לעצמי, והגעתי למסקנה שבאמת, בכלל לא איכפת לי איך נראה כל אחד פה.

יש הבדל בין לכתוב בצורה אנונימית

לבין נסיון להמעיט מערכם של אנשים (מדריכים מתחרים למשל) על מנת להעלות את קרנם של אחרים. יותר חמור זה להשתמש בשם פיקטיבי על מנת לקדם את האינטרסים שלך.

ניגוח הדדי

עד להודעה של יענקלה חשבתי לתומי (וואלה כמה שאני נאיבי) שההודעה של ירון היה כללי שאסור להשתמש באנונימיות כדי לנגח מדריך (דבר שאני מסכים איתו ואף הצטרפתי ל"דיון"), אחרי ההודעה האחרונה אני מתחיל לחשוד שמא ההערה של ירון היה מכוון נגד מישהו אישית במקום כנושא כללי (תקנו אותי אם אני טועה). אם החבר של כולם צודק, אני מצטרף לבקשתו של ארז להפסיק את הדיון הזה ואני מצטער שהצטרפתי בטעות.

גם לי לא

אבל כמו שכתבתי - מובן לי לחלוטין שיש כאלה שמעדיפים להישאר אנונימיים, ואף אני ביניהם - מה שלא מובן לי זה הצורך בתדמית של "אני רואה את כולכם ויודעת מי אתם, אבל אתם לא מכירים אותי". אבל נראה שמירי נהנית מכך, וזה מוסיף עניין (אני יכולה אך לדמיין בעיני רוחי את ההרקדות ברעננה, כאשר חברי הפורום מביטים ללא הרף לימינם ומשמאלם לראות מי מחייכת חיוך יודע דבר, מי עלולה להיות מירי המסתורית..), אז למה לא.

לבריזה מן הים

אני שמחה שאת מתחילה להבין. לכל אחד בעולם יש כמה הנאות שונות ומשונות, וכנראה שזו ההנאה שלי. וכי למה לך בריזה יקרה לנסות לשלול ממני את ההנאה שלי ? השם שלך בשבילי הוא "בריזה" ושם משפחתך "מן הים", ואני חושבת ששמך כל כך יפה שאפילו לא חשוב אם זה השם שהעניקו לו הוריך בלידתך. אז חייכי לכיווני בריזה, שיהייה לי קצת נחת. מירי.

למעלה