וגם פה מצאו שצריך להרחיב ולדבר על נינט.. אולי די
H hilali1 New member 1/6/06 #27 וואלה../images/Emo35.gif מעניין אם הן יסתדרו.. היא די קטלה את הלבוש שלה עד עכשיו.. איפה זה כתוב
מ מורושית2 New member 2/6/06 #39 חחח מה?? טופ עמוק מחשוף? ומה זה ה"עניים גדולות"? ומה הקשר בין מירי לדורין אטיאס? אמל'ה חח.
J just dana New member 1/6/06 #29 דיייייייייי...העקומה הזאת../images/Emo12.gif שקטלה לה את הצורה?!?!!?
ע עדי C New member 1/6/06 #33 ../images/Emo12.gif עד עכשיו כל מה שמירי לבשה היא קטלה "סגנון דודתי..." טוב, נראה מה יצא מהשידוך הזה...
../images/Emo12.gif עד עכשיו כל מה שמירי לבשה היא קטלה "סגנון דודתי..." טוב, נראה מה יצא מהשידוך הזה...
י יפעת לאב מירי New member 1/6/06 #35 יווווו../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif דוריןןןןןןן יאאאא איזה יופייייי מירי- תזהרי לעשות לה צרות .
יווווו../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif דוריןןןןןןן יאאאא איזה יופייייי מירי- תזהרי לעשות לה צרות .
R Rachel47 New member 1/6/06 #36 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהיא באמת קטלה ../images/Emo15.gif אותה עד כה אבל אני דווקא אוהבת את דורין היא מאוד מוכשרת ולמרות שאין לי בעיה עם הלבוש של מירי לכו תדעו..אולי דורין והיא זה כן שידוך מוצלח מקסימום מירו'ש תעשה לה קצת בלאגן..תוריד אותה מהעץ הגבוה שהיא טיפסה עליו
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהיא באמת קטלה ../images/Emo15.gif אותה עד כה אבל אני דווקא אוהבת את דורין היא מאוד מוכשרת ולמרות שאין לי בעיה עם הלבוש של מירי לכו תדעו..אולי דורין והיא זה כן שידוך מוצלח מקסימום מירו'ש תעשה לה קצת בלאגן..תוריד אותה מהעץ הגבוה שהיא טיפסה עליו
M matan warrior prince New member 1/6/06 #37 תודה! אני לא אוהב איך שמירי מתלבשת נו טוב,אף אחד לא מושלם