מירי בכוכב נולד למישהו יש את הסירטון של מירי בכוכב נולד? תודה מראש
Y YaeL GirL New member 26/10/05 #1 מירי בכוכב נולד למישהו יש את הסירטון של מירי בכוכב נולד? תודה מראש
P purple rain2 New member 26/10/05 #2 וואי זה היה כ"כ מזמן!../images/Emo122.gif עם איזה שיר היא הופיעה שם?
P purple rain2 New member 26/10/05 #3 ../images/Emo187.gifנצל"ש: מירי ברייטינג../images/Emo26.gif לקח שבוע עד שהשיעמום הכניע אותי לחלוטין חחחח אלו אותם בגדים שהיא לבשה באירוח בתפוז
../images/Emo187.gifנצל"ש: מירי ברייטינג../images/Emo26.gif לקח שבוע עד שהשיעמום הכניע אותי לחלוטין חחחח אלו אותם בגדים שהיא לבשה באירוח בתפוז
P purple rain2 New member 26/10/05 #9 מה?!../images/Emo122.gif רינת לאחרונה את ממש לא מובנת, אני צריכה להתחיל לדאוג?
ש שומר הצללים New member 26/10/05 #10 איזה רעים אנשים../images/Emo4.gif קראתי לפני כמה ימים, שמירי הופיעה בכוכב נולד, אז שמו לה מילוי בחזה, מן כזה דבר לבן, וזה היה ממש בולט, כאילו אם מסתכלים עליה רואים את המילוי , ובאמצע שהיא דיברה עם צביקה נפל לה, ואז היא רצתה להרים ואז צביקה אמר לה לא צריך(לפחות היה אומר בשקט )
איזה רעים אנשים../images/Emo4.gif קראתי לפני כמה ימים, שמירי הופיעה בכוכב נולד, אז שמו לה מילוי בחזה, מן כזה דבר לבן, וזה היה ממש בולט, כאילו אם מסתכלים עליה רואים את המילוי , ובאמצע שהיא דיברה עם צביקה נפל לה, ואז היא רצתה להרים ואז צביקה אמר לה לא צריך(לפחות היה אומר בשקט )