מירוץ אנדיור

מירוץ אנדיור

הי בנות, אני נרשמת למירוץ אך מתלבטת אם לעשות את התחרותי,כרגע אני רצה 6 ק"מ(לפי תוכנית של איילות) עוד שבועיים אני ירוץ בפעם הראשונה 8 ק"מ, מה אתן אומרות? אני ממש מתרגשת להשתתף פעם ראשונה בתחרות

בשנה שעברה רצתי את ה 8

כשלפני זה רצתי 8 רק פעם אחת, ועוד על מסילה... ובכלל זה היה המירוץ הראשון שלי. היה קשה (וחם) אך אפשרי בהחלט!

מור שלז

New member
קודם כל - ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לפי מה שאת מתארת, נשמע שאת בהחלט בדרך הנכונה. אם הכל הולך לפי התכנית, תוכלי לרוץ ב-16.10 את ה-8 ק"מ או את ה-4 ק"מ. לפי מה שבא לך... אם את שואלת אותי? זה לא ממש משנה במרוץ הנשים. אנחנו מגיעות בשביל החוויה, בשביל ההשתתפות, אף אחת לא מגיעה לעשות שיא אישי (גם המרחקים הם כאלו שלא קיימים באף מרוץ אחר). ובודאי ובודאי שזו התחרות הראשונה שלך. מה שלא תחליטי - את תהני בגדול
(האמת, ההתרגשות שלך מדבקת - אני כבר מתרגשת בשבילך
אני תמיד אומרת שאין כמו הפעם הראשונה
) אל תשכחי להרשם דרך הפורום ולקבל הנחה ברישום (שולחים מייל לסאלי מאנדיור [email protected] ומקבלים קוד הנחה שאיתו את נרשמת בשוונג). אנחנו גם מנסות לארגן כרגע בעזרת תפוז צ'ופר מיוחד לנרשמות דרך הפורום - לא מבטיחה כלום (תחזיקו אצבעות) - אבל שווה להרשם דרכנו.

2_be

New member
מור, יש לך מושג עד מתי ההרשמה?

|עדיין מתלבטת|

מצטרפת לשאלה עד מתי ההרשמה?

גמני מתלבטת בעיקר כי לא בא לי ביום שישי להיות בשש בבוקר בראש-העין... כאן אני נעשית עצלנית ונזכרת בשנים שהייתי מגיעה כל יום לאימון בשש בבוקר בראש העין (ימי אורנג' העליזים
). בכל מקרה שלחתי מייל לסאלי וקיבלתי קוד ועכשיו נמשיך להתלבט , עד ש...ואולי בסוף אגיע לראותכן רק בקו סיום (מתי?). מור אם את צריכה קשרים בתפוז כדי לזרז את עניין הצ'ופר, אז... רק תגידי

אהמ.. לא צריך להיות ב 6 בבוקר

במיוחד אם יש לך חברה שגרה קרוב שתוכל לקחת לך את הערכה... בשנה שכברה הגעתי לשם עם
חצי שעה לפני הזינוק, גיסתי לקחה לי את הערכה, קצת התרגשות, פיפי, קצת חימום ו... הופ לדרך!

omaopa

New member
מור

אני חושבת שאני מגיעה בסוף.... זה יוצא לי בדיוק בשבוע הורדת עומס בתוכנית ולכן אין לי ארוכה בשבת אז אני אנצל את זה לריצת קצב ככה..... אז תסבירי עוד פעם - איך נרשמים דרך הפורום?

דורסל12

New member
נרשמנו ל8ק"מ פעם ראשונה למרחק הזה../images/Emo6.gif

עושות בכייף בלי שעון עם דופק שיאפשר לסיים את המרחק ולא בהליכה

מישהי מגיעה מהצפון?

חשבתי לבוא בשביל האווירה והכיף, ולעשות את ה-4 ק"מ בהליכה. אבל לא בא לי לנסוע לבד, אשמח לחברה (ויכולה לנהוג
)

efroch99

New member
../images/Emo13.gifגם בשבילי זה מרוץ ראשון

וגם אני ממש מתרגשת. אני נרשמתי ל - 8, כי אני עושה 8 בריצות הרגילות שלי. אבל קצת נבהלתי כשהבנתי שמדובר בריצה בשטח, ואני רצה בעיקר על מדרכות. זה אומר שזה עלול להיות יותר קשה, וגם קצת מפחיד אותי מבחינת הברכיים וסכנת פציעות. מה שאומר שאני מתכוונת לרוץ מ-א-ו-ד בזהירות... שבוע אחרי זה יש מרוץ נייקי, וחבל לקלקל!

מרב.

New member
לא שמעתי על המירוץ הזה!

אפשר הסבר ופרטים? זה באמת רק לנשים? (וואוו, איזה עומס מירוצים יהיה לי באוקטובר! חולון, נייקי וגם זה?)

למעלה