מירב ד היקרה (על מוזיקה במבחנים)

oren*

New member
מירב ד היקרה (על מוזיקה במבחנים)

חבל לי על מה שהמורים שלך אמרו בנוגע לדיסקמן במבחנים - משרד החינוך לא הוציא שום תקנה בנושא ובתיכון שלי היו מספר גדול של תלמידים שפתרו בחינות בזמן האזנה למוזיקה האהובה עליהם. החבר הכי טוב שלי היה מאובחן בניצן, שלא הצליח לפתור שאלה אחת במתמטיקה מבלי להקשיב ללהקת הרוק שהוא כל כך אהב - מיותר לציין שאין לאף אחד אפשרות לדעת את השאלות לפני המבחן ולצרוב אותן לפי סדר על דיסק, מה גם שהמורה יכולה לבקש לשמוע במה מדובר ולראות שזה דיסק קנוי מהחנות ולא משהו ביתי פיראטי. ואני מדבר גם על מבחני הבגרות - לא רק מבחנים קטנים פנימיים של בית ספר. גם אני כמוך, מכיתה ח´ לא עשיתי שיעורים, למרות שכל יום מחדש נאבקתי עם עצמי והבטחתי לעצמי שאני אשב חצי שעה ואעשה אותם - וכל יום מחדש העדפתי לעשות מיליון דברים אחרים חוץ משיעורים. גם לבגרויות בקושי התכוננתי, אולי שעתיים לפני כל בגרות - ועברתי, כל אחת ואחת מהן עם ציונים מכובדים ביותר (מעל 90 בביולוגיה) - כנראה שהשיעורים בכיתה הספיקו לי ולא הרגשתי צורך לטחון את עצמי גם בבית. שתהיה לך המון הצלחה, ובאמת תעמדי על שלך ואל תוותרי, יש היום בתי ספר שמבקשים מהתלמידים שיביאו מהבית את הדיסקים והקלטות האהובים עליהם ובשיעורים מסויימים עובדים כשברקע שומעים את המוזיקה (בעיקר שיעורי מתמטיקה).

שלום וברוך הבא! ../images/Emo39.gif

אני כל כך שמחה שהחלטת להצטרף! שמחה שאתה פה!!!!

למעלה