מירב בוכה עכשיו..

מירב בוכה עכשיו..

תקשיבו אני לא הכי אוהבת אותה ואני רוצה שהיא תודח אבל היא עכשיו צודקת.. תחשבו שכל המשפחה שלה רואה איך אנשים מדברים אליה ורואים שהיא סובלת וזה לא הכי נעים.. אבל היא הייתה צריכה לחשוב על זה לפני שהיא התנהגה ככה היא מתנהגת כאילו היא מושלמת ולא עשתה לאיתן כלום.. אבל בכל זאת איתן קצת מגזים מידי איתה.. איזה צד אתם מצדיקים? מירב או איתן ? לא טוב למירב שם בגלל איתן מענין מה היה קורה אם הוא לא היה שם אתם חושבים שהיא היתה מתנהגת אחרת?

DarkDevil1

New member
ולאיתן אין משפחה?

תקשיבי אני צופה בתוכנית הזאת 24\7 עזבי את הקטע שהיא התנצלה בפני אמא של איתן ואמרה שלא נעים לה וחזרה על זה דקה אחרי שהיא הלכה אניראיתי במו עיניי, שהם השלימו והכל היה סבבה לגמריי, ואז בשניה שמאיה העירה לו על משהו, היא פשוט התחילה לחמם ולקלל וכל שניה היא אומר לו "היית מת שאני אעוף" והוא אומר לה "זה לא קשור עכשיו" והיא מתחילה כמו פסיכית "שקרןןןןןן שקרן!!! צפרדע!! את הרי מקנא בי כל כך!!" דיי, שתסתום, אני מרחם על המשפחה שלה, לא כי היא רואה איך מקללים אותה ואיך היא מקללת אלא כי היא רואה את הבת של יוצאת כשקרנית סכסכנית רודפת ריבים ומלחמה מול כל המדינה

תקשיבי..

אני לא ראיתי שהיא התנצלה אני לא ידעתי את כל הקטע הזה!! היא כזאת מגעילה למה בחרו בה שהיא הצודקת בריב עם איתן??

DarkDevil1

New member
דמעות תנין

דמעות דמעות אם איתן היה בוכה נגיד, זה היה מביא לו כפוללל אבל היא בכתה והתחילה להגיד שהיא לא מבינה איך הוא רודף אחריה כל כך אגב אני בן ואת יכולה לראות תקצירי ימים, רואים שם הכל.

אוי סליחה.. חח :]

איזה חמוד איתן
בחרו את מירב הצודקת בריב עם איתן!
רק חבל שמאיה בצד של מירב!

למעלה