מירבי ...

מירבי ...

היום דיברתי עם הבחורה ההיא שאמורה להפגש איתי, והיא לא עיתונאית היא עושה עבודת מחקר לתואר שני שלה לאונברסיטה, והעבודת מחקר שלה היא על פונדקאות, היא כבר נפגשה עם עשרה פונדקאיות, נשמעת מאוד נחמדה קבענו להפגש יום חמישי הקרוב, שמה אתי סממה...את מכירה אותה אולי??? היא מכירה את תימן וממש אמרה וסיפרה דברים טובים עליה. בכל מקרה סיפרתי לה על המגש שלכן, ואני מאמינה שבימים הקרובים היא תכנס לפורום פה היא רוצה לשוחח עם עוד פונדקאיות וסביר להניח שתפנה אליך כאן. בכל מקרה היא לא עיתונאית כמו שהבנתי ממנה, כנראה שרונית לא הבינה אותה כל כך. זהו בינתים

אתיס

New member
../images/Emo39.gifסיפורן של נשים פונדקאיות

במסגרת מחקר לתואר שני באוניברסיטה, אני מראיינת נשים פונדקאיות (בעילום שם כמובן) על סיפור הפונדקאות שלהן. הנשים הפונדקאיות יכולות לקחת חלק במחקר בכל שלב של התהליך גם אם הן עדיין לא בהריון ורק החלו בטיפולים.לצערי אין שומעים מספיק את הצד המיוחד והחשוב של הנשים הפונדקאיות עצמן וברצוני להדגיש אותו בעבודתי. נשים פונדקאיות המוכנות להתראיין ולספר לי את סיפור הפונדקאות שלהן, מוזמנות להשיב לפנייתי באמצעות הפורום. תודה, אתיס.

האורחת1

New member
אתר סקרים בנושא הריון והורות לילדים

יצרתי אתר סקרים לצורך הפרויקט שאני עושה, אודה לכן אם תכנסו את האליו ותמלאו את הסקרים המתאימים לכן תודה מראש

עדי אמרה לי שהיתה אתמול ישיבה

עליי.ואם זאת היתה ישיבה,אני בטוחה שכל רופא הלחיץ,והפחיד את פרפ דור לטפל בי. עדיין אין לי תשובה,פרפ דור עדיין לא התקשר אליי. אבל אני בטוחה שהתשובה תהיה שלילית. לא בא לי יותר להאבק עם תל השומר,אני גמרתי את הסיפור שלי שם

מירבי*

New member
דרדסית, אני לא מכירה אותי אישית

ראיתי אותה פעם בתכנית "מבט נשי"של בילי מוסקונה לרמן וקראתי ציטוטים שלה בכתבה מעיתון הארץ. בהצלחה בראיון

למעלה