מירבי: שאלות...

greentigerchild

New member
מירבי: שאלות...

אהלן ! 1. האם חייבים תמיכה של פרוגסטרון ? הרי אם יש קליטה, אז למה לא להמשיך בצורה טבעית ? פ´ הוא הורמון,ולא "מונע דחייה" [כמו בהשתלות איברים]. אולי אני צריכה לדבר עם גניקולוג... 2. כל כמה זמן יש ועדה ? האם יש תאריכים ידועים מראש ? לו"ז ? 3. שאלה בעייתית : העו"ד שלי סיפרה לי שיש לה מכרה שמחפשת פונדי ללא מכון. מה דעתך ?-באופן כללי. תודה ושבת שלום - אילי.

הי אילי:מה שלומך?

אילי כל עוד לא נחתם שום חוזה בינך לבין המכון:את יכולה לעשות כרצונך(כך זה נראה לי) אין לך שום דבר כתוב איתם,אז את חופשייה! נשיקות

הי אילי1 אפשר לבצע את הפונדקאות

בצורה הכי טובה וללא המכון , אני יכול להבטיח שאם תיצרי איתנו קשר ונראה שזה מתאים, את תראי שאפשר לעשות זאת בצורה טובה. תשאירי לנו הודעה בפלאפון : 068-567799 בברכה מיה המקורית

מירבי*

New member
תמיכת הפרוגסטרון ניתנת כדי לתחזק

את ההריון במידה וישנו, הרי גם לפני ההחזרה הפונדקאית מקבלת הורמונים לבניית הרירית והכנת הרחם, הפרוגסטרון הוא חלק בלתי נפרד מהטיפול, אפשר לבחור בטבליות ואגינליות להחדרה או בזריקות. פרוגסטרון הוא אכן הורמון שנדרש להיות ברמה מסויימת כדי שיוכל להתקיים בגופך הריון. הוועדה מתכנסת בשגרה פעם בשבועיים, יותר מדי פעמים ומהרבה מדי סיבות הם דוחים את התכנסות הוועדה, צריך להתעדכן אצל אביבה נמרודי בוצר בעניין הזה,02-5681275. אילי, אני עשיתי את הפונדקאות ללא מכון, אני סבורה וזו דעתי האישית שכך זה עדיף, יש יתרונות רבים להליכה לבד ולא דרך המכונים שבעצם גובים דמי תיווך על משהו שאת יכולה לעשות בעצמך, אין להם מאגר של פונדקאיות, הם מפרסמים מודעה בעיתון כדי למצוא פונדקאית ואת זה אפשר הרי לעשות לבד, מעבר לכך מנקודת הראות שלך בתור פונדקאית, יש יותר חופש, את החוזהעורךממילא עורך דין שאמון ע"י הוועדה, גםבמכונים וגם בפרטי. יש כאן בנות שעשו את שזה לבד ויש עם תיווך, אני בטוחה שהן יגיבו. שבת שלום וחג שמח

אוסוש

New member
זה לא מדויק!

הוועדה אחרונה היתה ב 18.9 והוועדה הבא תהיה ב9,10. הם מבטיחים שניי ועדות לחודש.

למעלה