מירבי-עזרה

ליה123

New member
מירבי-עזרה

כתבתי הודעה שמופיעה אצלי בהודעות אחרונות שלי אך לא רואים אותה -האם אני צריכה לכתוב שוב או ניתן להעביר איכשהוא. תודה ליה123

מירבי*

New member
ברוכה הבאה ליה,

יש אפשרות להוסיף תגובה להודעה זו בשיטת "העתק-הדבק"

מירבי*

New member
ראיתי את הודעותייך,

נכנסתי לכרטיס האישי שלך, קראתי את ההודעות. אני מציעה שתתחילי בהפריות מבחנה כדי לצבור עוברים שיהיו מוכנים להחזרה, התהליך, יכול לקחת זמן וכמו שאת מבינה הרבה זמן מתבזבז על המתנה. אחרי ה- 28/8 כשתקבלי את האישור הרשמי מהוועדה יהיו בוודאי המתנות נוספות שינבעו מתיקונים , המתנה להפקדת הכסף ועוד. יהיה נפלא אם ברגע שינתן האישור להתחיל יהיהו לך כבר כמה מבחנות עם עוברים מוקפאים מוכנים להחזרה. נסי לשלוח שוב הודעה ואם היא לא תיקלט בפורום, פיתחי שם משתמש נוסף. כפי הנראה לחצת על מקש שמבצע הסתרה של ההודעות. מאחלת לך בהצלחה בהמשך.

אוסוש

New member
מירבי, לא עדיף להשתמש בעוברים ....

טריים? מצד שני, יש בעיה אחרת, מישלא היה בטיפולים צריך לקבל אישור מהוועדה(אשר מקבלים רק כאשר חותמים על החוזה) על מנת לקבל אישור מקופת חולים כדי להתחיל עם ההפריות, לפחות במכבי זה התהליך. אוסוש

אוסוש שלום,מה שלומך?

אוסוש ,אם הבנתי נכון:אם אני עשיתי כבר טיפולים,ויש לי מספיק עוברים,אז אני לא צריכה לפנות אחר כך לקופת חולים? או כן צריכה ,ע"מ לסדר את הטיפולים לפונדקאית. באמת זה לא מובן:אחרי ההסכם(כמה זמן יש לי להגיע להסכם,ואני שואלת כבר על זה)איך מתנהלת הפרוצדורה לטיפולים של הפונדקאית? האם הפונדקאית צריכה לטפל בזה לבד? או שהאם המיועדת צריכה לדאוג להתחיבויות? בנות יש לי שאלה נוספת:אני כיידוע לכם נכת צה"ל,ואת ההתחיבויות שלי לI.V.F אני מקבלת ממשרד הביטחון,כך שאיין לי קשר עם קופ"ח. לדעתכן:בעזרת השם שאני אהיה אחרי הוועדה(מתי זה יגיע
אני צריכה לפנות למשרד הביטחון,או לקופת חולים. מצטערת שאני שואלת משהו שלא רלוונטי כרגע,אני שואלת ליידע כללי רק בשביל לדעת. בנות:שבת שלום ומבורך

אוסוש

New member
הי ענת!!!

תראי את התשובה שלחתי לך ו למילנת! לגבי השאילות האחרול שאת שואלת,לפי מהשהבנתי ממירב, הפונדקאית משתמשת בהתחייבויות שלך. לא ידוע לי מה המצב כאשר יש כבר עוברים... אוסוש

milanat

New member
שלום אוסוש! אני גם במכבי

וגם לא היתי בטיפולים. ויש לי כבר מזמן התחיבות מקופת חולים. אולי זה תלוי מבית חולים? בהצלחה רבה! מילנה

אוסוש

New member
הי מילנת!! ..ודם לענת!!

היצי בסניף של מכבי הקרוב עלינו ונתנו לי טופס הפניה לטיפול בהפריה חוץ גופנית (מרבז הבריות) ובקשו לצרף אישור משרד הבריות לפונדקאות, אביבה אמרה לי שידוע לה שיש קופות חולים שמבקשים את המכתב אך שהיא תוכל לתת לי אותו רק כאשר נחתום על החוזה. איך קיבלת את ההתחייבות??? אגב, יש לי מכבי זהב. תודה אוסוש

milanat

New member
אוסוש!

לא ביקשו ממני שום מכתב ממשרד הבריאות! מילנה

מירבי*

New member
היי אוסוש, בהתחייבות שנדרשת

לצורך תחילת הפריית מבחנה לא מצויין שמדובר בפונדקאות, אפשר להתחיל את הטיפול בלי קשר לפונדקאית, יש לתאם את המהלך עם הרופא המטפל ולבקש ממנו להוציא טופס בקשה להתחייבות עבורivf . לגבי העוברים, עד כמה שאני יודעת ברוב המקרים של הפונדקאות משתמשים במאגר של עוברים מוקפאים, התהליך חוסך הרבה מאוד זמן ומתח. אם העוברים טובים הם יהיו טובים גם לאחר ההפשרה, נכון, קיים סיכוי שחלק מהם לא ישרדו את תהליך ההפשרה, אלה שיוותרו דינם כדין עוברים טריים.

אוסוש

New member
הי מירבי!!

לגבי העוברים, האם ידוע לך כמה שאיבות מומלץ לעשות וכמה ביציות (בערך) צריך לאגור. לגבי מכבי, אנסה את מזלי בסניף אחר!! בתודה אוסוש

מירבי*

New member
אוסוש, תלוי במספר העוברים שנוצרים

מכל שאיבה, אני סבורה שאם השגת 8 עוברים טובים אפשר להסתפק בזה לסיבוב הראשון של ההחזרה, סביר להניח שיקפיאו אותם במבחנות שבכל אחת יהיו 4 עוברים, הלוואי והמבחנה הראשונה תספיק להריון המיוחל. שבוע טוב

ליה123

New member
מצטרפת חדשה

שלום לכולם-אני אומנם חדשה בכתיבה כאן אך עוקבת מהצד זה זמן רב. אנו והפונדקאית אמורים להכנס לועדה הקרובה אחרי חודשיים של המתנה שהיתה מיותרת לטעמי-עקב מסמך חסר ונורא טפשי שגרם לנו להתעכב חודשיים אך החלטנו לא להתרגז ולקוות לטוב ולכמה שפחות תיקונים בוועדה זו. למזלנו הרב אנו פנינו למרכז מסוים לפני שלושה חודשים רק לקבלת מידע ולבחון באם ללכת דרך מרכזים או לבד דרך מודעות.שבוע לאחר הפגישה התקשרו אלינו והציעו לנו פונדקאית שנראית להם מתאימה עבורנו -החלטנו ללכת ולהפגש ואכן נוצרה כימיה מיידית וכך גם נרשמנו במרכז.(מבחינתנו היה שווה לשלם קצת יותר ולא להתעסק בחיפוש לבד) תוך שבועיים כל המסמכים כולל החוזה ביננו היה מוכן והגשנו מסמכים לועדה בחודש יוני אך......... מסמך טפשי שהועדה דרשה להביא מהרבנות שהפונדי יהודיה וגרושה (לא הספיק להם תמצית רישום בה רשום בברור הסטטוס)עיכב אותנו והיינו צריכים להמתין לועדה הקרובה ומקוים שיהיו כמה שפחות תיקונים. אני מאחלת לכולן המון הצלחה מכל הלב בכל שלב בדרך עקלקלה זו ואני מאמינה שנגיע כולנו לחלק החלק,הישר,והנעים בסוף ונשכח כולנו מהקושי. באהבה ליה 123

ליה שלום וברוכה הבאה.

רציתי להגיד לך בהצלחה.ותגידי על איזה מרכז את מדברת? כי גם אני עם מרכז. מסכימה איתך,שדרך המרכזים זה יותר פשוט למצא פונדקאית,

בנדה1

New member
הי ליה, (אהבתי את השם)

גם אנחנו ב 28 בועדה, ורק צריכים לחתום, אני עומדת בקשר מול אביבה ובעצם היא עדכנה אותי לאורך החודשיים האחרונים מה חסר ומה דורש תיקון. הבנתי ממנה שעכשיו אחרי כל השינויים אנחנו אמורים להיות 10 דק´ מול הועדה לחתום וזהו. אולי כדאי שתהי בקשר ישירות מולה (למרות המרכז) תוודאי איתה שיש לכם הכל. גם אנחנו עובדים עם מרכז מסוים ובכ"ז אין כמו מעורבות אישית. תשמעי לי, מניסיון. ב ה צ ל ח ה ואולי נפגש בשער.

ליה123

New member
הי בנדה

אני עוקבת אחרי הנעשה איתך בפורום וראיתי שהשבוע אתם בחתימה אז המון המון הצלחה.אנו בקשר קבוע עם אביבה והמרכז שלנו לא עושה שום דבר בטיפול התיק אלא רק העו"ד שלנו ואנו.לגבי המסמך שהיה חסר לנו המעצבן היה שאביבה לא ידעה להגיד מה חסר אך הרב בועדה הודיעה לה שחסר לדעתו משהו ולקח לו זמן להגיד מה הוא רוצה באמת. בכל מקרה אנו אחרי זה ומחכים לתיקונים הנוספים. אם תוכלי לפרט לי קצת מה היה התיקון של הועדה לגבי בדיקות שההורים אינם יכולים לדרוש מהפונדקאית אשמח מאוד. שיהיה המון המון המון הצלחה השבוע אחזיק לך אצבעות
באהבה ליה 123

למעלה