~~~~~מירבי וליידי בל~~~~~~~

~~~~~מירבי וליידי בל~~~~~~~

קבענו לנו תור בתל השומר ל 24.3 . השאלה:מימי צריכה להביא משהו? פרפ דור כנראה יוריד לה כבר את הטבעת. נותנים פרוטוקול כבר בביקור הראשון??????? מה בעצם עושים בביקור הראשון בI.V.F ?

מירבי קניתי מצרכים.

קניתי "רוטב פטריות" אני מקווה שזה בסדר? בכל מקרה זה יהיה ארוחת הערב שלנו. האבקת פטריות ממש חשובה?

בביקור הראשון..../images/Emo149.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

אם זה ביקור הכרות של מימי, אז לדעתי אתם תשבו ותערכו תוכנית טיפול ראשית אם יש לה טבעת הוא יוריד לה אותה ואז כל שנותר הוא לחכות לבואו של המחזור וביום השני של המחזור היא תוזמן לעשות בדיקה בבית חולים, לראות את ערכי הרמה ההורמונלית, ואם הכל יתקתק כמו שצריך היא תתחיל באסטרופם, ואז יזמינו אותה בערך שבועים אחרי זה לבדוק את עובי רירית הרחם, וכשרירית הרחם תגיע לגודל המקסימלי לפי דעת אותו רופא, היא לבטח יומיים לפני ההחזרה תתחיל לקחת את האולטרגסטון שנודעים בשם הפנינים, שתפקידם לחזק את הרחם ולהכינה לקליטת ההריון, יומים בדיוק ואז ההחזרה, ומאותו רגע
כל שנותר לפונדי לשמור על עצמה כמו שצריך ולהתפלל פה כולנו שזה יצליח להריון המיוחל
(שיט שוב נרדמה לי היד זה כזה מתסכל קשה אפילו להקליד)

ליידי משהו שלא ברור לי האם מימי

צריכה להגיע עם תוצאות הבדיקות שעושים לפני התחלת טיפול I.V.F ? אם כך אז אני מבינה שיחסית ציק צאק מתבצעת ההחזרה? אני מתכוונת להחזיר 2 מוקפאים ו1 עובר טרי. אנחנו צריכים להגיע עם האישור של משרד הבריאות כן? ברגע שנרדמת לך היד,תנערי אותה......וזה ישתחרר

מירבי*

New member
היי ענת

אני מקווה שהמרק יצא טעים, לא משנה אם זה אבקת מרק או רוטב בתקווה שמהלת את זה נכון. הביקור בהחלט נועד לקביעת פרוטוקול טיפול, הוא יוריד לה את הטבעת ויתן הוראות להתחלת טיפול. בהצלחה

mondani5

New member
מירב יקירתי!!!!../images/Emo47.gif

התגעגעתי מתי את מגיעה? אוהבת ןמחכה אירית.

מירבי*

New member
אירית, אלי סיפרה שהן מקסימות

היא סיפרה לי שהיא האכילה את שיר..אני רוצה גם.. רוצה מאוד לבוא אבל יש לי שבוע עמוס בפגישות...אולי בחמישי, מתאים לך? נשיקות..

mondani5

New member
מירב יפתי!!!

מתאים לי שתבואי כל שעה כל יום.את עוד שואלת?את יצאת נהדרת בקלטת רואים את ההתרגשות ההדדית שלך ושלי. אוהבת אותך,אל תשכחי לפתח לי את התמונות של היציאה מחדר ניתוח. התגעגעת כל יום. קצת כעסתי באתר תאומים ושלישיות הם קטלו את ההריון של אותה אשה בת 58 אמא היא אמא בכל גיל,אני הייתי גם אמא צעירה וגם אמא בגיל 48 ואני רואה את ההבדלים,היום הקריירה מאחורי,יש לי יכולת כלכלית,היום אני יותר סובלנית ויש בי יכולת נתינה הרבה יותר מהיותי אם צעירה. ומה קורה לאותם הורים צעירים ואינטלגנטים אשר מתגרשים וזונחים את ילדיהם ולא רואים אותם כדוגמת איציק המטופש אקס ליידי בל? זה אבא?................... שילמדו מבעלי ,מיליון דולר!!!!!!!!!!! היום היתה האחות מטיפת חלב ולא הפסיקה להתפעל מיכולת ההתמודדות שלי היא אמרה לי שאני נראת לה תותחית לעניין שלא צריכה אפילו עזרה ,אני רצה לשיר!!!!האוכל........... הגבתי שם בכעס ונראה לי שאשאר אתכן לנצח.

מירבי*

New member
אירית, אל תתרגזי

קראתי את התכתובת בתאומים ושלישיות, קרן צידדה בדבריך, הבנות האחרות הביעו ספק באשר ליכולתה לתפקד כאם בגילה, זה כמובן אינדיבידואלי, יש נשים צעירות שלא מסוגלות לתפקד כאמהות ויש שכן. כל אחת היא מכלול שלם של דברים שהופכים אותה לראויה או לא. אהיה איתך בקשר בטלפון.. נשיקות

תודה מירבי

המרק יצא יותר מידי......טעים
(לא הוספתי את השום כי נתקעתי בלי) מתכון ממש טוב! גם מאי שתתה ואהבה
.

mondani5

New member
ענת יקירה!

בביקור הראשון דור יוריד למימי את הטבעת,ימתין חודש עד המחזור על מנת לבדוק אם אין דלקות. במידה והכל תקין,שלושה ימים אחרי המחזור יתחיל אתה בטיפול הורמונלי,הכל תלוי אם הולך אתה על ביוץ טיבעי. לפי רירית הרחם ניתן לבדוק ביוץ טוב ,הרירית צריכה להגיע בערך של 10 לפחות ואז 18 יום מיום המחזור יזמין אותך ואת מימי להחזרה של העוברים. יום אחרי ההחזרה מימי תחדיר לנרתיק נירות ביום ובערב לשמור על חיזוק רירית הרחם, ואז..........כעבור 12 יום מתקשרים לגילה לתל השומר ומאחלת לך בטא של 120 ואז זה תאומים. בידידות אירית.

אירית את מתוקה../images/Emo140.gif

אירית תגידי לאיילת נתנו טיפול הורמונלי,כן? למרות שזה היה ממוקפאים? נו תספרי קצת: איך זה להיות אמא לתאומות?

../images/Emo41.gif מירבי יש לי שאלה ../images/Emo22.gif

עובר של איקסי, טוב כמו עובר ללא איקסי??????????(טוב הכוונה מבחינת איכות העובר)

מירבי*

New member
היי ענת

הדיעות חלוקות, כעקרון הם מתנהגים אותו דבר מבחינת סיכויי ההשרשה. גם החלוקה לתאים לא מושפעת מהיותם עוברי איקסי או לא.

mondani5

New member
ענת יקירה

בפעם הראשונה דור אמר שילך על הביוץ הטיבעי שלה שזה הכי טוב,אז משום מה היא לא בייצה והוא נתן לה הורמונים בכדורים כדי לעודד ביוץ ורירית רחם והקליטה כידוע בפעם הראשונה הלוואי על כולן. בידידות אירית

הי בנות../images/Emo24.gif

איזה יום עמוס היה לי היום
. פוליסת הביטוח כבר אצלי,ומחר אנחנו בת"א לקבל את החומר החסר. יום רביעי החתימה אני קצת מתרגשת
לראות את מימי(מימי מתוקה,כזו קטנטונת ) לפגוש את אביבה,בשנתיים האחרונות כמה פעמים דיברתי איתה ב
. נו שיעבור כבר יום רביעי

mondani5

New member
הפונדי ואני2

אני ראיתי את היחסים בין מירבי המדהימה ופונדי שלה והבינותי שזו הדרך הטובה ביותר לזרום בחיים,היום התקשרתי בסביבות 18:00 בערב לפונדי לשאול מה שלומה וז אמרה שהגעתי אליה כמו גואל כי אין מי שישמור על שניים מילדיה שמגיעים ממעונית בשעה 18:30 כי יצאה לבדוק את התפרים וחבר שלה לחיים מתעכב. אומנם היא טעתה בגדול בזמני ההסעה וחיכיתי עד 19:15 ברחוב ,אבל לא הרגשתי נורא ,הזעטוטים הגיעו בדיוק 5 דקות לפני שהגיע ואני חזרתי לנסיכות שלי ומה ראיתי כרגיל ,הם שוכבות בכיף על אבא שלהם רון על החזה ושיר על בטנו. אושר זו מילת המפתח. מתגעגעת אליכן באתר ומחכה לצו הורות ואז בע"ה נפגש. אוהבת אירית

למעלה